Zone-liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Arcadan, Diakin ja Humakin opiskelijoille yhteisöllisyyttä ja liikuntaa tuottava yksikkö. Zonen tehtävänä on tarjota helposti lähestyttäviä, matalan kynnyksen liikuntapalveluita pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen arkiaktiivisuuden lisäämiseksi.

Zone-liikuntapalvelut hakee pienen, mutta pippurisen tiiminsä jäseneksi ryhmäliikunnasta vastaavaa liikuntasuunnittelijaa. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, alkaen 1.8.2022 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyen 13.1.2023.

Liikuntasuunnittelijana otat koppia seuraavista kokonaisuuksista:

  • Ryhmäliikunnan suunnittelu ja koordinointi kampusten liikuntatiloihin sekä liikunnanohjaajien esihenkilönä toimiminen
  • Varausjärjestelmän pääkäyttäjänä tuntien vieminen varausjärjestelmään sekä tilavaraukset
  • Toimiminen yhteyshenkilönä ammattikorkeakouluihin sekä niiden opiskelijakuntiin ja -yhdistyksiin
  • Osallistuminen sosiaalisen median sisällön tuottamiseen osana markkinointia

Liikuntasuunnittelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja niitä voidaan sopia valittavan henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan tiimin sisällä.

Zone toivoo liikuntasuunnittelijalta iloista tekemisen asennetta ja halua vaikuttaa AMK-opiskelijoiden ja -henkilökunnan hyvinvointiin liikuntaa mahdollistamalla. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, itsenäinen työote sekä tarkkuus ja kyky pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti ovat tehtävissä välttämättömiä. Tehtävään edellytetään sopivaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai lähellä siintävää valmistumista sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi korkeakoululiikunnan tunteminen sekä näkemys opiskelijahyvinvoinnin ja -liikunnan kehittämisestä. Myös hyvät tietotekniset valmiudet ja aikaisempi kokemus Enkora-asiakashallintajärjestelmästä ovat tehtävässä hyödyksi.

Zone-liikuntapalvelut ovat hallinnollisesti osa Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAa ja näin ollen liikuntasuunnittelija tulee sijoittumaan METKAn organisaatioon. Toimisto sijaitsee Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella. Liikuntasuunnittelijan palkka määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien TES:n mukaisesti (palkkaryhmä III + lisät).

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen [email protected] 31.5.2022 mennessä. Haastatteluja järjestetään 7.-9.6.2022. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä: