Kiinnostaako joku tietty aihe? Harrastatko jotain, mutta kaipaat seuraa? Haluatko kehittyä tai oppia jotain? Kaipaatko yhteisöllisyyttä? Kerhotoiminta on siis sinulle oiva vaihtoehto!

Käsityökerho

Tule mukaan kässäkahvilaan Laureamkon Discordissa. Sinun ei tarvitse olla käsityömestari, vaan voit tulla ihan aloittelijana. Pakko ei ole tehdä käsitöitä, vaan voit tulla vain juttelemaan. Käsityönä voit esimerkiksi ommella haalarimerkkejä haalareihin tai vaikka rakennella Legoja. Kässäkerhoa vetää Laurean opiskelija Arni. Hauskaa ja rentoa hengailua tiistai iltaisin. Liity Laureamkon Discordiin alla olevasta linkistä. Discord toimii selaimen tai sovelluksen kautta. 

https://discord.gg/srgcJYY2

Tervetuloa kässäkahvilaan!

Ajankohdat
Parillisten viikkojen tiistait klo: 18:00-20:00.

4.10.
18.10.
1.11.
15.11.
29.11.
13.12.

Haluatko sinä perustaa kerhon?

Kerhon voi perustaa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelija- tai henkilöstön jäsen, opiskelijakunnantoimija- tai asiantuntija sekä muut opiskelijakunnan sidosryhmät ja yhteistyökumppanit.

Kerhon yhteyshenkilön on sovittava opiskelijakunnan alaisen kerhotoiminnan aloittamisesta opiskelijakunnan hallituksen edustajan kanssa kirjallisesti, laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].