Kiinnostaako joku tietty aihe? Harrastatko jotain, mutta kaipaat seuraa? Haluatko kehittyä tai oppia jotain? Kaipaatko yhteisöllisyyttä? Kerhotoiminta on siis sinulle oiva vaihtoehto!

Kiipeilykerho

Olemme ryhmä ihmisiä, joilla on intoa kiipeilyä kohtaan sen kaikissa muodoissa; boulderointia, itsevarmistavia sekä köysikiipeilyä kohtaan. Toivotamme kaiken tasoiset mukaamme kiipeilemään.
 
Liitt Telegram-ryhmään (linkki); käytämme tätä siihen, että saamme sovittua mahdollisimman monelle sopivan päivän, jotta voimme käydä yhdessä kiipeämässä.
 
Miksi liittyä? Järjestämme tapahtumia, halvempia hintoja JA voit helposti tutustua muihin kiipeilijöihin!
 
Huomaa, että telegrammiin liittyminen ei pakota sinua tulemaan joka kerta. Tämä on täysin vapaahetoista – ja tällä hetkellä emme järjestä tätä joka viikko. Pääasiassa käymme KiipeilyAreena Ristikossa, yleensä maanantaisin, noin kerran kuussa.
 
Ilmottautuminen tehdään kide.appin kautta (linkki tulee telegrammiin) ja se on sitova, eikä rahoja voida palauttaa.
 
Jos on jotain kysyttävää, voit kysyä telegrammissa tai [email protected]

Jääkiekkokerho

Jääkiekkokerho tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä jäälle rennossa ilmapiirissä kanssaopiskelijoiden kanssa. Kerhoon ovat tervetulleita kaikentasoiset ja sukupuoliset pelaajat. Ainut vaatimus on, että sinulta löytyy lajin harrastamiseen tarvittavat varusteet. Kerhoon liittyminen ja jäävuoroille osallistuminen on Laureamkon jäsenille ilmaista.Kerhoon ilmoittautiminen tapahtuu lomakkeen kautta, jonka jälkeen saat kutsun whatsapp ryhmään.

Ryhmässä tiedotetaan mm. tulevista jääajoista.Linkki ilmottautumislomakkeeseen:
https://forms.gle/Fy7dt9CeX7CqUge78

Lomakkeeseen vastaaminen ei velvoita sinua osallistumaan jäävuoroille.

Pelikerho

Kerhon ideana on kerääntyä erilaisista peleistä innostuneiden kanssa pelailemaan, puhumaan peleistä ja ihmettelemään peliteemaisia asioita. Pelejä voivat olla muun muassa erilaiset lautapelit, pöytäroolipelit kuten Dungeons & Dragons ja videopelit tai vaikka korttipelit.

Tavoitteena on kokoontua johonkin ennalta määriteltyyn tilaan (esim. Café Boardgame Helsingin keskustassa, pöytään mahtuu noin 1-15 hlö.) pelaamaan vähintään kerran kuukaudessa. Muutoin kokoonnutaan vapaasti pelailemaan kun saadaan porukkaa kasaan. Ideana on myös järjestää esimerkiksi työpajoja liityen hahmojen luomiseen, homebrew maailmojen ideoimiseen game masterointiin tms.

Liity Discord kanavalle tästä linkistä

Haluatko sinä perustaa kerhon?

Kerhon voi perustaa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelija- tai henkilöstön jäsen, opiskelijakunnantoimija- tai asiantuntija sekä muut opiskelijakunnan sidosryhmät ja yhteistyökumppanit.

Kerhon yhteyshenkilön on sovittava opiskelijakunnan alaisen kerhotoiminnan aloittamisesta opiskelijakunnan hallituksen edustajan kanssa kirjallisesti, laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].