laureamko

yhteistyö-
kumppaneille

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta edustaa n. 8 000 opiskelijaa. Jos yrityksenne / organisaationne haluaa tavoittaa laurealaisen opiskelijan tehokkaasti, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä miettiä juuri teille sopivan yhteistyömallin.
Laureamko on siellä missä opiskelijakin: sosiaalisessa mediassa, verkossa ja läsnä kaikilla kampuksilla opiskelijan arjessa. Laurean kampukset sijaitsevat Uudellamaalla: Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessa, Porvoossa ja Tikkurilassa. Laurean koulutusalat ovat kauneudenhoitoala, fysioterapia, liiketalous, tietojenkäsittely, matkailu- ja palveluliiketoiminta, sosiaali- ja terveysala, turvallisuusala, rikosseuraamusala.

Nettisivut

Laureamko.fi tuhansia uniikkeja klikkauksia lukukausien aikana (arvio). Yritykselle banneri- tai muu mainos mahdollinen.

Opiskelijahaalarit

Näkyvyyttä jopa 4 vuodeksi!

Laureamko tuottaa 500 kpl haalareita kahdesti vuodessa. Opiskelijahaalarit näkyvät katukuvassa erilaisissa opiskelijatapahtumissa ympäri vuoden. Mainostamalla opiskelijalähtöisesti haalareissa viestitte opiskelijoille uskottavalla tavalla eri tarkoituksiinne. Laureassa haalarit ovat kaikille saman väriset, liilat, ja ne tuottaa sekä välittää opiskelijoille Laureamko. Lue lisää mediakortista alta.

Tapahtumat

Laureamko järjestää ympäri vuoden tapahtumia eri kampuksilla. Koko Laurean uusille opiskelijoille järjestettävät kevään Fuksiaiset ja syksyn Fuksiaiset ovat vuoden isoimpia tapahtumia:

  • Fuksiaiset, kevät – ( n. 500 osallistujaa päivätapahtumassa, iltabileissä n. 700)
  • Fuksiaiset, syksy – ( n. 800 osallistujaa päivätapahtumassa, iltabileissä n. 1000)

Yhteistyö tapahtumassa voi olla esimerkiksi tuotepalkintojen sponsoroinnin muodossa tai osana isompaa yhteistyösopimusta, jolloin näkyvyyttä saa fyysisissä ja sähköisissä mainosmateriaaleissa. Fuksiaisissa voi osallistua osallistujille jaettaviin Goodie Bageihin tarjoamalla jotain hauskaa tai hyödyllistä päivätapahtumiin osallistuville.

Sosiaalinen media

Facebook

Seuraajia + 5 800 (1/2021)
Postauksen tavoittaneet henkilöt keskimäärin + 2 000
facebook.com/laureamko

Instagram

Seuraajia + 2 400 (1/2021)
@Laureamko