laureamko

yhteistyö-
kumppaneille

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta edustaa n. 10 000 opiskelijaa. Jos yrityksenne / organisaationne haluaa tavoittaa laurealaisen opiskelijan tehokkaasti, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä miettiä juuri teille sopivan yhteistyömallin.

Laureamko on siellä missä opiskelijakin: sosiaalisessa mediassa, verkossa ja läsnä kaikilla kampuksilla opiskelijan arjessa. Laurean kampukset sijaitsevat Uudellamaalla: Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessa, Porvoossa ja Tikkurilassa. Laurean koulutusalat ovat kauneudenhoitoala, fysioterapia, liiketalous, tietojenkäsittely, matkailu- ja palveluliiketoiminta, sosiaali- ja terveysala, turvallisuusala, rikosseuraamusala.

Nettisivut

Laureamko.fi tuhansia uniikkeja klikkauksia lukukausien aikana. Laureamkon nettisivuilla vierailee viikoittain noin 2000 opiseklijaa ja lukukauden alussa lukema on peräti 4000. Alapuolella näet millaisia mahdollisuuksia yrityksellänne on näkyä Laureamkon nettisivuilla ja sitä kautta opiskelijoiden arjessa.

 

  • Nettisivu blogi/uutinen (näkyvyys Laurean Intrassa)
  • Etusivun kuvabanneri
  • Uuden opiskelijan sivut (Tämän sivun linkki jaetaan kaikille Laureassa aloittaville opiskelijoille sähköpostin välityksellä)

Rami Hollmerus

Toiminnanjohtaja | Hallinto ja talous | Executive Director | Administration and finance

Opiskelijahaalarit

Näkyvyyttä jopa 4 vuodeksi!

Laureamko tuottaa noin 1000 kpl haalareita vuodessa. Opiskelijahaalarit näkyvät katukuvassa erilaisissa opiskelijatapahtumissa ympäri vuoden. Mainostamalla opiskelijalähtöisesti haalareissa viestitte opiskelijoille uskottavalla tavalla eri tarkoituksiinne. Laureassa haalarit määräytyvät tutkinnon mukaan, ja ne tuottaa sekä välittää opiskelijoille Laureamko. Laureamko vastaa terveysalojen, sosiaalialojen, estenomien ja tradenomien haalareista. 

Tapahtumat

Laureamko järjestää ympäri vuoden tapahtumia eri kampuksilla. Koko Laurean uusille opiskelijoille järjestettävät kevään Fuksiaiset ja syksyn Fuksiaiset ovat vuoden isoimpia tapahtumia:

  • Fuksiaiset, kevät – ( n. 500 osallistujaa päivätapahtumassa, iltabileissä n. 700)
  • Fuksiaiset, syksy – ( n. 800 osallistujaa päivätapahtumassa, iltabileissä n. 1000)

Yhteistyö tapahtumassa voi olla esimerkiksi tuotepalkintojen sponsoroinnin muodossa tai osana isompaa yhteistyösopimusta, jolloin näkyvyyttä saa fyysisissä ja sähköisissä mainosmateriaaleissa. Fuksiaisissa voi osallistua osallistujille jaettaviin Goodie Bageihin tarjoamalla jotain hauskaa tai hyödyllistä päivätapahtumiin osallistuville.

Sosiaalinen media

Facebook

Seuraajia + 6 200 (6/2024)
Kattavuus + 5 500
facebook.com/laureamko

Instagram

Seuraajia + 3 900 (6/2024)

Kattavuus + 9 700
@Laureamko

Ota yhteyttä ja keskustellaan!

 

[email protected]

Rami Hollmerus, Toiminnanjohtaja

0442877161

 

Riku Simola, Viestintä, markkinointi ja jäsenpalvelut.

044 287 7153