JobTeaser – Paljon enemmän kuin harjoittelu- ja työnhakusivusto!

Laureassa on käytössä JobTeaser-alusta, jonka kautta opiskelijat ja alumnit voivat etsiä työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita. Alustalta löytyy myös useita eri tapahtumia ja uravinkit -osio.

Työpaikat

JobTeaserista löydät kootusti useiden eri yritysten tarjoamia työ- ja harjoittelupaikkoja Suomessa ja ulkomailla. Voit ottaa itseäsi kiinnostavat yritysprofiilit seurantaan, jolloin saat ilmoituksen uuden uramahdollisuuden auetessa ja voit olla itse aktiivisesti yhteydessä mielenkiintoisiin yrityksiin. Pääset kirjautumaan sisään omilla Laurean tunnuksillasi, myös opiskelijaintran pikalinkeistä.

HUOM! Sosiaali- ja terveysalan opiskelija: harjoittelut löytyvät jatkossakin Jobiilista, mutta osa-, määräaika- ja kokoaikatyöt löydät JobTeaserista.

 

Tapahtumat

Löydä useita erilaisia tapahtumia, webinaareja ja verkostoitumistilaisuuksia, joihin voit ilmoittautua oman aikataulusi ja mielenkiintosi mukaan.

 

Uravinkit

Kaipaatko lisäapua? Alustalta löydät myös Laurea – uravinkit osion, mistä saat apua oman osaamisesi sanoittamiseen ja tunnistamiseen, vinkkejä CV:n ja työhakemusten tekemiseen sekä ohjeita työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluihin. Lisäksi löydät arvokasta tietoa oman alan työllistymismahdollisuuksista.

 

Alumnit

Opiskelijoiden lisäksi tarjoamme JobTeaser -palvelun myös alumneille. Muista vain päivittää sähköpostisi ja koulutusalasi valmistumisen yhteydessä!

 

Uusimmat työpaikat JobTeaserissa:

[show-team category='jobteaser' layout='grid' style='img-circle,text-center,img-above,1-column' display='name,photo,social,freehtml,position,email,location,telephone,website' img='250,250']

JobTeaser App – lataa jo nyt!

Lataa sovelluskaupastasi Androidille tästä ja iPhonelle tästä.