yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

https://www.laurea.fi/?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsELqS3QzHwxHHTmfiPYXZ34vtyLLLv54gGy-sxn6VIPpmop8O2IGNsBoCHdUQAvD_BwE
https://samok.fi/
https://www.slice.fi/asiakkaat/slicefi/map/
https://pivo.fi/
https://kide.app/
https://npg.fi/
https://zonesports.fi/
https://helga.fi/
https://metkaweb.fi/
previous arrow
next arrow

Laurea-ammattikorkeakoulu

Olemme kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu. Yhteisöömme kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 600 henkilökunnan jäsentä sekä yli 30 000 alumnia.

Laurea-ammattikorkeakoulu

Olemme kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu. Yhteisöömme kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 600 henkilökunnan jäsentä sekä yli 30 000 alumnia.

Suomen opiskelijakuntien liitto

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK

Olemme valtakunnallisesti vaikuttava opiskelijajärjestö. Koostumme 23:sta eri opiskelijakunnasta, ja yhteinen tavoitteemme on tehdä edunvalvontaa ammattikorkeakouluopiskelijoille. Tuemme ja palvelemme opiskelijakuntia siten, että heillä olisi parhaat mahdolliset eväät ajaa oman korkeakoulunsa opiskelijoiden etuja.

SLICE

Slice digitaalinen opiskelijakortti

Slice on kotimainen, Suomen isoin opiskelijaetupalvelu sekä virallinen digitaalinen opiskelijakorttisovellus, joka on toiminut paremman opiskelijaelämän puolesta jo v. 2018 alkaen.

Slice sovellus on käytössä yli sadassa oppilaitoksessa ja reilulla kahdellasadalla kampuksella halki Suomen, toisen asteen oppilaitoksista korkeakouluihin. Uusia oppilaitoksia ottaa palvelun käyttöön viikoittain.

Opiskelijaedut löytyvät kätevästi maksuttomasta opiskelijakorttisovelluksesta, jolla voi selata ja lunastaa tuhansia eri alojen opiskelijaetuja eri paikkakunnilla. Nekin opiskelijat, jotka eivät ole oikeutettuja Kelan, Matkahuollon ja VR:n etuihin, voivat silti hyödyntää tuhansia Slice-opiskelijaetuja sovelluksen avulla.

PIVO

Pivon opiskelijakortti on saatavilla korkeakouluopiskelijoille ympäri Suomen. Katso Pivosta tai opiskelijajärjestösi kanavista, tarjoaako opiskelijajärjestösi Pivon opiskelijakorttia.

Lisäksi Pivon opiskelijakortin käyttöönotto edellyttää, että olet opiskelijajärjestösi jäsen ja että opintosi tähtäävät tutkintoon.

Jos opiskelijajärjestölläsi ei ole sopimusta Pivon kanssa tai et ole järjestösi jäsen, voit ottaa Pivossa käyttöön ateriatukikortin. Lue lisää ateriatukikortista.

Pivon opiskelijakortti on saatavilla myös OSKU ry:n jäsenille.

Juli Living

Me Juli Livingillä teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan. Emme ole mikä tahansa vuokranantaja, vaan ketterä ja laatutietoinen elämänkumppani.

Taustallamme on Nrep, Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä, joka pyrkii muuttamaan koko toimialan tapoja, ajatellen asumista ja rakentamista kestävästi pitkällä aikavälillä. Kanssamme olet siis kokeneissa ja turvallisissa käsissä.

Menossa voi olla mukana monella tapaa

Laureassa toimii monenlaisia yhdistyksiä, jotka tekevät yhteistyötä opiskelijakunnan kanssa. Yhdistykset monipuolistavat niin tapahtuma- kuin aktiivitoimintaa Laureassa. Tutustu alta tarkemmin ja lähde mukaan toimintaan!

Erasmus Student Network Laurea

Laurea Entrepreneurship Society

Laurean markkinoinnin opiskelijat MarketingSquad

Laurean restonomiopiskelijayhdistys LARE ry

Laurean sosiaali- ja terveysalan opiskelijat L’Addikti ry

Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry

Laurean Tradenomiopiskelijat LATO ry