opiskelijaedustajat

pähkinänkuoressa

Osana Laureamkon lakisääteistä tehtävää, opiskelijakunnassa toimii suuri joukko hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Heidän tehtävänään on tuoda opiskelijan näkökanta kuuluville Laurean kaikilla tasoilla. Oli kyse sitten hyvinvointityöryhmästä, opintotukilautakunnasta tai Laurean johtoryhmästä, voit olla varma että olemme paikalla.

Kaikki Laurean opiskelijat voivat hakea opiskelija edustajaksi.

Mitä aiemmin asioihin päästään vaikuttamaan, sitä helpompaa oman viestin läpivieminen on

Laurea-ammattikorkeakoulussa toimii kymmeniä toimielimiä sekä työryhmiä, joissa lähes kaikissa on myös opiskelijaedustus. Osa työryhmistä keskittyy yhden koulutusalan kehittämiseen ja osan toiminta vaikuttaa koko Laureaan.

Osallistumalla suunnitteluun ja kehittämistyöhön opiskelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa oman koulutuksensa ja opiskeluympäristönsä kehittämiseen ja laadun varmistukseen.

Toimielimestä ja työryhmästä riippuen opiskelijaedustajat valitsee opiskelijakunnan edustajisto tai hallitus. Avoimessa haussa olevista paikoista ilmoitetaan Laureamkon internet-sivuilla ja usein myös opiskelijoiden intrassa Linkissä.

Hae opiskelijaedustajaksi!

On tärkeää, että opiskelijoiden ääni tulee kuulluksi Laureassa päätöksenteko- ja kehittämistyössä. Siksi 1.-31.10. Laureamko etsii opiskelijaedustajia Laurean työryhmiin. Hae mukaan ja ryhdy opiskelijoiden puolustajaksi! 

Haussa on opiskelijaedustajia 33 työryhmään. Jokaisella alalla on omat kehittämisryhmät ja työelämäpaneelit, jonka lisäksi haussa on koko Laurean tasolla vaikuttavia toimielimiä. Työryhmissä voit vaikuttaa aina yksittäisten kurssien sisällöistä koko Laurean opetuksen suuntaan. Opiskelijaedustajat toimivat työryhmissä tasavertaisina jäseninä. 

Lisätietoa

Paikkaa haetaan halloped.fi-sivustolla, jossa on myös luettelo kaikista avoimista paikoista.