lähde mukaan

mahtavaan joukkoon!

Laureamko hakee joukkoonsa uusia tuutoreita!

Innostutko toisten auttamisesta?
Haluatko olla luomassa yhteisöllisyyttä verkko-opiskeluun?
Kiinnostaako sinua tavata huikeita tyyppejä niin Suomesta kuin myös ympäri maailmaa?
Haluatko ylläpitää englannin kielen taitoasi?

Tuutorihaku

Laureamko rekrytoi seuraavan kerran uusia tuutoreita huhtikuussa!. Tuutorihaku on auki 1.-30.4.2023. Valitut tuutorit koulutetaan syksyllä 2023 ja tuutoroimaan pääsee keväällä 2024.

Tarkista, että opiskelijakunnan jäsenyytesi on voimassa, jotta voit hakea tuutoriksi!

Tuutoriksi haetaan täyttämällä opiskelijakunnan hakulomake. Kaikki tuutoriksi hakeneet haastatellaan haun päätyttyä. Täytettyäsi lomakkeen voit varata itsellesi sopivimman haastatteluajan. Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina kampuksilla ja etäyhteydellä.

Verkko-opiskelija! Tiesitkö, että voit toimia digituutorina verkko-opinnoissa aloittaville fukseille? Läsnäoloa kampuksella ei vaadita muulloin kuin fuksien orientaation aikana. Digituutoriksi voit hakea samalla hakulomakkeella.

Lue lisää tuutoroinnista täällä.

Tuutorihaastattelut

Haastatteluun osallistuminen on edellytys tuutoriksi valinnalle, mutta sinun ei ole pakko varata haastatteluaikaa juuri omalta kampukseltasi, jos et kyseisenä ajankohtana pääse osallistumaan. Voit osallistua haastatteluun valitsemallasi kampuksella tai etäyhteyden kautta. Mikäli haastatteluaika osuu luennon kanssa samaan aikaan, voit sopia opintojakson lehtorin kanssa, että olet esimerkiksi osan luennosta pois haastattelun takia.

 

Tarvitsetko lisätietoja?

Annika auttaa!

Annika Sievinen
Asiantuntija | Ohjaus, toimijat ja kv-asiat

 

Tuutorihaku on käynnissä 1.-30.4.2023