lähde mukaan

mahtavaan joukkoon!

Laureamko hakee joukkoonsa uusia tuutoreita!

Innostutko toisten auttamisesta?
Haluatko olla luomassa yhteisöllisyyttä verkko-opiskeluun?
Kiinnostaako sinua tavata huikeita tyyppejä niin Suomesta kuin myös ympäri maailmaa?
Haluatko ylläpitää englannin kielen taitoasi?

Kiitokset kaikille hakijoille!

Tuutorihaku on päättynyt. Kiitokset kaikille hakijoille! Valinnoista ilmoitetaan viikon 21 aikana hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tuutoriksi haetaan täyttämällä opiskelijakunnan hakulomake, jonka löydät tämän sivun sivupalkista hakuaikana. Kaikki tuutoriksi hakeneet haastatellaan haun aikana tai sen päätyttyä. Täytettyäsi hakulomakkeen sinun tulee varata itsellesi sopiva haastatteluaika. Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina kampuksilla ja etäyhteydellä. Mikäli et estyt osallistumaan varaamaasi haastatteluaikaan, niin ilmoitathatn siitä tuutoritiimille, [email protected].

Tässä haussa valitut tuutorit koulutetaan syksyllä 2024 ja tuutorointi tapahtuu alkuvuodesta 2025. Lue lisää tuutoroinnista täällä.

Tuutoriksi voivat hakea kaikki Laurean päivä-, monimuoto-, verkko-, polku- ja degree-opiskelijat. Tuutorihakijoiksi toivotaan kaiken ikäisiä opiskelijoita. Tuutoriksi voi hakea kaikilta koulutusaloilta ja kaikilta kampuksilta. Tuutorin tulee olla opiskelijakunnan jäsen koulutuksen ja tuutoroinnin ajan.

Verkko-opiskelija! Tiesitkö, että voit toimia digituutorina verkko-opinnoissa aloittaville fukseille? Läsnäoloa kampuksella ei vaadita muulloin kuin fuksien orientaation aikana. Digituutoriksi voit hakea samalla hakulomakkeella.

Tuutorihaastattelut

Haastatteluun osallistuminen on edellytys tuutoriksi valinnalle, mutta sinun ei ole pakko varata haastatteluaikaa juuri omalta kampukseltasi, jos et kyseisenä ajankohtana pääse osallistumaan. Voit osallistua haastatteluun valitsemallasi kampuksella tai etäyhteyden kautta. Mikäli haastatteluaika osuu luennon kanssa samaan aikaan, voit sopia opintojakson lehtorin kanssa, että olet esimerkiksi osan luennosta pois haastattelun takia.

 

 

Huhtikuussa tuutoriksi hakeneet, ajan haastatteluun pääset varaamaan tästä:

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota yhteyttä Tuutoritiimiin [email protected] tai tuutoroinnista vastaavaan asiantuntijaan Annikaan

Annika Sievinen
Yhteisöasiantuntija | Tuutorointi, kampustiimit, kansainvälisyystoiminta | Community specialist | Tutoring, campus teams, international activities