Liikunta

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat panostus aktiiviseen arkeen ja tulevaisuuteen. Ota ilo irti arjesta liikunnan avulla!

Opiskelijakunnan jäsenenä olet oikeutettu Zone-liikuntapalveluiden käyttöön opiskelijaystävälliseen hintaan eli vain 10 € lukukaudessa ja 15 € lukuvuodessa (ilman jäsenyyttä 59 / 69 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot.

Liikuntapassin saat käyttöösi ostamalla Liikuntapassi-tuotteen verkkokaupastamme (myynnissä elokuusta alkaen) ja rekisteröitymällä osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Voit oston yhteydessä valita otatko käyttöösi tuntien ja vuorojen varaamisia varten fyysisen liikuntapassi-kortin tai aktivoida ilmaisen ONTHEMOVE-appin sovelluskaupasta.

Jos päädyt liikuntapassi-korttiin, pitää se ostaa erikseen. Oston yhteydessä valitset toimitustavaksi postituksen tai vaihtoehtoisesti, voit käydä noutamassa sen lähimmällä Zonen asiakaspalvelupisteellä 3-5 arkipäivän kuluttua. Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Huom! Jos sinulla on ollut liikunta-/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Saat vanhaan profiiliisi uuden kauden. Hukatusta liikuntapassista veloitamme 5 €, joten olethan huolellinen liikuntapassin kanssa.

Syyslukukauden liikuntapassi henkilökunnalle ja ei-jäsenille on vain 59 € ja kuntosalipassi maksaa vain 15 €. Lukuvuoden liikuntapassin saa hintaan 69 € ja kuntosalipassi 20 €. Tämän edullisemmin et enää liiku missään! Hanki siis omasi nyt Laureamkon toimistoista (Leppävaara, Otaniemi ja Tikkurila).

Lisätietoja sekä ryhmäliikunta- ja kurssikalenterin löydät osoitteesta www.zonesports.fi.