Liikunta

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat panostus aktiiviseen arkeen ja tulevaisuuteen. Ota ilo irti arjesta liikunnan avulla!

Opiskelijakunnan jäsenenä olet oikeutettu Zone-liikuntapalveluiden käyttöön (edun arvo on 59-69 €). Palveluita pääset käyttämään liikuntapassilla. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50h ryhmäliikuntaa viikossa, alennuksia liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä Zonen asiakaspalvelupisteellä. Laurean kampuksista voit asioida Leppävaaran, Otaniemen sekä Tikkurilan toimistoillamme. Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja luo itsellesi tili. Tämän jälkeen voit mennä noutamaan itse liikuntapassin. Huom! Jos sinulla on ollut liikunta-/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Saat vanhaan profiiliisi uuden kauden. Hukatusta liikuntapassista veloitamme 5 €, joten olethan huolellinen liikuntapassin kanssa.

Lunasta käyttöösi myös  Yogobe-joogapalvelut (edun arvo 199 €). Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista! Liiku missä ja milloin vain. Mikäli et syystä tai toisesta halua itsellesi liikuntapassia, mutta haluat kuitenkin hyödyntää Yogoben palveluita toimi seuraavasti:

  1. Luo itsellesi Zonen sivuilta tili Kirjaudu-kohdan kautta (mikäli sinulla ei ole jo sellaista). Tili tarvitaan koodin luovuttamista varten.
  2. Ole yhteydessä meidän tai Zonen asiakaspalveluun (laureamko[at]laureamko.fi tai info[at]zonesports.fi) ja pyydä Yogobe-koodia.
  3. Lähetämme sinulle sähköpostilla koodin ja rekisteröitymisohjeet.
  4. Aktivoi koodisi ohjeiden mukaisesti ja nauti Yogoben monipuolisista palveluista.

Syyslukukauden liikuntapassi henkilökunnalle ja ei-jäsenille on vain 59 € ja kuntosalipassi maksaa vain 15 €. Lukuvuoden liikuntapassin saa hintaan 69 € ja kuntosalipassi 20 €. Tämän edullisemmin et enää liiku missään! Hanki siis omasi nyt Laureamkon toimistoista (Leppävaara, Otaniemi ja Tikkurila).

Lisätietoja sekä ryhmäliikunta- ja kurssikalenterin löydät osoitteesta www.zonesports.fi.