Yhdistykset Laureassa

Menossa voi olla mukana monella tapaa

Laureassa toimii monenlaisia yhdistyksiä, jotka tekevät yhteistyötä opiskelijakunnan kanssa. Yhdistykset monipuolistavat niin tapahtuma- kuin aktiivitoimintaa Laureassa. Tutustu alta tarkemmin ja lähde mukaan toimintaan!

Laurean restonomiopiskelijayhdistys LARE ry

Laurean Tradenomiopiskelijat LATO ry

Laurean Sosiaalialojen Opiskelijat LASO ry

Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry

Erasmus Student Network Laurea

Laurea Entrepreneurship Society

 

 

 

LARE ry

Laurean restonomiopiskelijayhdistys LARE ry on Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden oma ainejärjestö. Vuonna 2016 perustettu yhdistys toimii Laurean Leppävaaran kampuksella. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Laurean restonomiopiskelijoiden ammatti-identiteettiä, yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä sekä valvoa yhdistyksen jäsenten yleisiä, yhteisiä ja sosiaalisia etuja. Lisäksi Lare järjestää opiskelijoille ja muille halukkaille tapahtumia.

Yhdistyksen jäseniksi voivat kuulua Laurea-ammattikorkeakoulussa restonomin tutkintoa opiskelevat. Jäsenyyden voi ostaa kide.appissa.

LARE RY

LATO ry

Laurean Tradenomiopiskelijat LATO ry on vuonna 2003 opiskelijoiden perustama ja ylläpitämä Laurean liiketalouden ja turvallisuusalan tradenomiopiskelijoiden oma yhdistys. Tehtävänämme on huolehtia jäsenistömme edunvalvonnasta, järjestää ammatillisia tapahtumia sekä tarjota jäsenillemme erilaisia etuja. Haluamme myös tarjota opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa ja tällä tavoin tukea tradenomiopiskelijoiden verkostoitumista.

​Kattojärjestömme on Tradenomiopiskelijat, joka on valtakunnallinen tradenomi- ja BBA-opiskelijoiden järjestö. Yhteistyötä teemme Laurean, Laureamkon, Laurean muiden alojen ainejärjestöjen sekä muiden pk-seudun tradenomiainejärjestöjen kanssa.

Laurean Tradenomiopiskelijat LATO ry

LASO ry

Laurean Sosiaalialojen Opiskelijat LASO ry on uunituore opiskelijayhdistys laurealaisille sosionomi-, rikosseuraamusalan sosionomi-, sekä kuntoutuksen ohjaaja -opiskelijoille! Vasta perustettu opiskelijayhdistys LASO ry syntyi opiskelijoiden omasta halusta parantaa Laurean eri sosiaalialojen opiskelijoiden yhteisöllisyyttä entisestään, sekä tarjota tulevaisuudessa myös tapahtumia sekä mahdollisia etuja pyrkien yhteistyöhön myös sosiaalialan eri työelämätoimijoiden kanssa.

Opiskelijayhdistyksen jäseniksi sekä aktiiveiksi ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä kaikki Laurean sosiaalialojen vasta-aloittaneet, sekä jo pidemmällä opinnoissaan olevat opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana rakentamassa yhä yhteisöllisempää opiskelijakulttuuria sosiaalialojen opiskelijoiden keskuudessa!

Laurean sosiaalialojen opiskelijat LASO ry

Jenkins ry

Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry on opiskelijoiden ainejärjestö, joka on perustettu Espoossa 2018. Järjestön tavoitteena on tukea Laurea ammattikorkeakoulun tietojenkäsittely tradenomien opiskelijoita tarjoamalla tukea, tietoa ja motivaatiota opiskeluun. Toimimme Laurea ammattikorkeakoulun Leppävaaran ja Tikkurilan toimipisteissä. Lisäksi osallistumme tapahtumiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry – Jenkins ry – kotisivu

ESN Laurea

ESN Laurea is a local section of Erasmus Student Network in Laurea University of Applied Sciences. We aim to promote mobility within studies for all, social inclusion, and to break barriers between native and international students.

ESN Laurea | ESN Finland

Laurea ES

We love entrepreneurship! LaureaES promotes and supports student and alumni entrepreneurship. We welcome everyone to our events and gatherings no matter who you are or where you come from!

Home – Laurea Entrepreneurship Society (laureaes.fi)