Vuoden 2022 edustajiston järjestäytymiskokouksessa 12.1.22 valittiin niin edustajiston puheenjohtajisto kuin hallitus (uutinen valinnoista löytyy täältä). Keitä nämä valitut ihmiset sitten ovat? Tutustutaanpas heihin hieman paremmin! Tässä pääset tutustumaan hallituksen jäseniin, mutta käy myös tutustumassa edustajiston ja hallituksen puheenjohtajistojen esittelyihin täältä. Pyysimme valittuja henkilöitä esittelemään itsensä ja kertomaan muutaman hauskan faktan, kuten voimabiisin. Mikäli haluat kysyä valituilta jotakin, voit laittaa heille sähköpostia. Kaikkien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]laureamko.fi.

Tomi Järvinen, edunvalvontatiimi

Olen ensimmäisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Hyvinkään kampukselta. Olen kotoisin Helsingistä, mutta muutin elokuussa Hyvinkäälle opintojen vuoksi. Harrastan valokuvaamista ja retkeilyä luonnossa, sekä maistelen itsejauhamiani erilaisia kahvilaatuja.

Toimin tämän vuoden 2022 Laureamkon hallituksen jäsenenä, vastuullani minulla on koulutuksen kehittäminen ja opiskelijaedustajat.

Voimabiisi joka saa minut hyvälle tuulelle on Hunting High and Low – Metalite. Kappale on musiikillista ilotulitusta, joka auttaa purkamaan ylimääräisiä energioita.

Viimeisin lukemani kirja oli Ilkka Remes – Kotkanpesä. Kirja oli kirjoitettu hyvin ja sopivan mielenkiintoisesti. Juoni eteni tasaisesti, mutta yllätyksiä oli riittävästi pitämään jännitystä yllä.

Odotan mahdollisuutta kehittää opetusta vastaamaan paremmin työelämän tarpeita. Cheers!

 

Sanni Koivuluoma, edunvalvontatiimi

Olen toisen vuoden rikosseuraamusalan opiskelija Tiksistä! Asustelen tällä hetkellä Järvenpäässä, mutta tähän maailmaan olen putkahtanut Tampereella. Vapaa-aikani menee sarjojen ja kirjojen parissa, erityisesti kaikenlainen jännitys ja kauhu kiinnostaa. Tällä hetkellä luen Camilla Greben Varjokuvat-kirjaa, joka on niin hyvä, että sen lukemista ei meinaa pystyä lopettamaan. Tykkään myös kokkailla erilaisia ruokia ja kestitä rakkaita ihmisiä.

Laureamkon hallituksessa olen edunvalvontatiimin jäsen ja mun työpöydältä löytyy YTHS-asiat ja yleisesti opiskelijoiden hyvinvointi. Hyvinvointi on mulle kaikella tasolla sydäntä lähellä oleva aihe, joten on mahtavaa olla tänä vuonna tässä tehtävässä. Olen projektipäällikkönä myös Hyvinvointipalveluiden resursseihin ja tavoitteisiin vaikuttaminen -projektissa.

Kuuntelen paljon erilaista musiikkia mutta tällä hetkellä kaiuttimesta soi paljon esim. Rammstein ja Rina Sawayama. Ehdoton voimabiisini on kuitenkin Charlie XCX:n Vroom Vroom, vaikka en edes omista ajokorttia.

Tältä vuodelta odotan paljon uuden oppimista ja sitä, että pääsen vaikuttamaan ja tekemään töitä jokaisen opiskelijan hyväksi.

 

 

Minny Meriläinen, edunvalvontatiimi

Opiskelen sairaanhoitoa Tikkurilan kampuksella. Aloitin opintoni syksyllä 2020 eli juuri korona-ajan sydämessä. Hallituksessa vastaan hyvinvoinnista ja liikunnasta, sekä toimin projektipäälikkönä muutamassa ”hitsin huisissa hommassa”, mukaan lukien vuosijuhlasitsit. Lisäksi toimin Lohjan kampuksen kampustiimin kummina.

Ai mikä on mun voimabiisi ? No tietysti Matin ja Tepon ”Vauhti kiihtyy”! Vaikka useammin musamaku osuu raskaamman tuotannon puolelle, ei toi biisi jätä muuta vaihtoehtoa kuin vetää haalarit jalkaan ja lähteä kohti bailandoa opiskelijaystävien kanssa.

Kirjoja? No, ehkä yksi. Viimeisin lukemani kirja on Frank Schätzingin ”Pedot” teos, jossa merien asukit päättävät ottaa vallan maapallosta takaisin omiin eviinsä. Ja itsehän olen samaan aikaan valas fanaatikko, mutta pelkään niitä ihan järjettömästi…

Vuodelta 2022 odotan uusia kokemuksia, uusiin huippuihin ihmisiin tutustumista ja oman kädenjäljen jättämistä Laureamkoon. Olen perfektionisti pessimisti, mutta silti ikuinen optimisti jonka vakio lause on ”kyllä tämä tästä”. Olkoon vuosi 2022 huippu, just sulle ja mulle !

 

Camilla Relander, edunvalvontatiimi

Olen 23-vuotias toisen vuoden oikeustradenomiopiskelija. Teknisesti opiskelen Hyvinkään kampuksella, mutta pandemian vuoksi en ole kertaakaan kampukselle päässyt käymään. Elelen kahden kaupungin välillä, kotikaupungissani Kouvolassa ja opintojen ja työn myötä osan aikaa viikosta Helsingissä. Vapaa-aikani uppoaa pääasiassa järjestötoimintaan ja kuntapolitiikkaan kaupunginvaltuutettuna Kouvolassa. Jos olen ihan oikeasti vapaalla, niin silloin pelailen pelejä joko tietokoneella tai kavereiden kanssa, kuuntelen rikospodcasteja ja kokkailen mielelläni. Vastuullani Laureamkossa tänä vuonna on kaupunkivaikuttaminen ja edunvalvontaviestintä.

Voimabiisini on ABBAn Waterloo. Se on niin mukavan menevä ja tarttuva biisi, ettei voi olla tulematta hyvälle fiilikselle sen kuullessaan. Viimeisin katsomani sarja on Breaking Bad. Olen sen jo jokusen kerran läpi katsonutkin, ja joka kerta se on vaan niin loistava sarja. Suosittelen lämpimästi.

Eniten tältä vuodelta odotan kampuksille pääsemistä ja ihmisten tapaamista ihan kasvotusten. Koko opiskeluaikani on mennyt etäillessä, joten ihmisten näkeminen on ollut jo jonkin aikaa haaveissa.

 

Petteri Ihalainen, palvelutiimi

Olen toisen vuoden liiketalouden opiskelija Leppävaaran kampukselta. Kun joskus täältä viimein valmistun olen erikoistunut myyntiin sekä markkinointiin ja pitäähän sitä lisäksi vielä sijoituskurssitkin lukea. Alkujaan syntyperäinen tamperelainen nykyään espoolainen. Vapaa-aika kuluu opiskelijatapahtumissa, kun niitä taas on ja nörttijuttuja puuhastellessa.

Hallituksessa päävastuisiini kuuluvat Fuksiaiset ja tuutorointi. Eli käytännössä vastaan aloittavien opiskelijoiden päätapahtuman fuksiaisten valmistelusta, sekä uusien tuutoreiden rekrytoimisesta ja koulutuksesta. Tuutoroinnin kaltaiset tehtävät ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Jo ennen koulun aloittamista minulle oli selvää, että haluan tuutoriksi, joten tämä pesti oli sille luonteva jatko.

Kirjan minkä olen lukenut viimeksi on Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia. Niin kuin yleensä, kirjoihin saa sisällytettyä enemmän tausta juttuja, verrattuna elokuviin. Vaikka pääjuoni oli sama, kirja erosi sopivasti elokuvasta. Molemmat ovat syystäkin kulttuuriklassikoita. Mun voimabiisi: The Scriptin Hall of Fame syystä, että se muistuttaa mitä korkeammalle tähtäät sitä enemmän saavutat.

Tältä vuodelta odotan eniten vappua ja kesää.

 

Jutta Karvonen, palvelutiimi

Oon Jutta Karvonen, 24-vuotias kolmannen vuoden terveydenhoitajaopiskelija Otaniemen kampukselta. Asun Hyvinkäällä poikaystäväni kanssa ja meidän pieneen perheeseen kuuluu myös kohta neljävuotias ranskanbulldoggi Eetu.

Vapaa-aikaani kulutan erilaisia kirpputoreja kiertäen, kuuntelemalla Spotifysta mun tekemää soittolistaa, missä on mun kaikki lempparibiisit, viettäen aikaa mulle tärkeiden ihmisten kanssa ja tekemällä kaikkia niitä asioita, mitkä tuo mulle siinä tietyssä hetkessä hyvää mieltä.

Laureamkon hallituksessa oon tänä vuonna palvelutiimissä ja mun vastuualueina on tänä vuonna markkinointi- ja viestintä sekä kansainvälisyys. Näiden lisäksi oon mukana muutamassa muussa tiimissä / työryhmässä, kuten esim. tuutoritiimi.

Mun tän hetkinen voimabiisi on Sia – Unstoppable. Tää biisi antaa huonoimpinakin päivinä sen tunteen, että kaikesta selviää ja mikään ei voi estää suoriutumasta erilaisista asioista tai tavoitteiden saavuttamista. Viimeisin kirja mitä oon lukenut on Harry Potter ja viisasten kivi. Oon nuorempana ollut Potter fani, mutta en oo aiemmin jaksanut lukea kyseisiä kirjoja loppuun asti. Tänä vuonna aion lukea niistä jokaisen, koska onhan se nyt oikeesti paras kirja sarja ikinä!

Tältä vuodelta odotan uusien asioiden oppimista, verkostoitumista uusien ihmisten kanssa ja sitä, että pystyisin ennakkoluulottomasti astumaan mukavuusalueeni ulkopuolelle. Odotan saavani myös uusia ihania muistoja.

 

Jukka-Pekka Mäkinen, palvelutiimi

Oon Jukka-Pekka Mäkinen, mutta kuten rakkaalla lapsella, niin rakkaalla hallituslaisella on monta lempinimeä, kuten Jukkis, J-P, Juge ja joskus kutsuttu apinaksikin. Olen toisen vuoden restonomiopiskelija ja kotikampukseni on Leppävaarassa.

Asuun synkässä ja pelottavassa Espoon keskuksesta ja ku jatkais 150km länteen päin raiteita pääsisi Turkuun, eli sinne mistä oon kotoisin.Vapaa-aikani kuluu tietokoneella pelatessa, Discordisa jubailussa ja salilla. Myös olen ottanut yogoben harjoitukset vapaa-aikaani, koska välillä on hyvä rauhoittua ja hengähtää.

Tänä vuonna olen Laureamkon hallituksen Pinkkien viikkojen ja Discordin vastaava. Sen lisäksi toimin tuutoroinnin ja verkkoyhteisöllisyyden parissa.

Toinen voimabiisini on Jannika B:n Itseni herra, koska se muistuttaa hyvin niistä pienistä, mutta tärkeistä ohjeista omaan elämääni. Toinen on taas Panic at the Discon Hey Look ma, I made it. Se taas muistuttaa minua miten pitkälle olen jo elämässäni päässyt. Viimeisin lukemani ei kurssi/tietokirja taitaa olla Veronica Rothin Divergent. Viimeisin elokuva, jonka olen katsonut on Shining.

 

Mirko Varpunen, palvelutiimi

Tikkurilasta toisen vuoden liiketalouden opiskelija, tulen Kuopiosta ja Vantaalla asustelen nykyään. Vapaa-aika menee tehokkaasti aktiivihommissa mutta laskettelu, pelaaminen ja erilaiset tapahtumat on aina hauskoja.

Tasapainoksi kiireisiin tulee musiikkia kuunneltua paljon. Volbeat ja varsinkin A Warriors Call on yleensä repeatilla. Sarjoja tulee yleensä kulutettua myös paljon, lemppareina eri Chicago-sarjat. Laureamkossa olen nyt tämän vuoden vastuussa tapahtumista, opiskelijayhdistyksistä ja verkkoyhteisöllisyydestä.

Odotan eniten kaikenlaisia tapahtumia mitkä on koronan takia jouduttu siirtämään nyt toivottavasti lähitulevaisuuteen.