Vuoden 2022 edustajiston järjestäytymiskokouksessa 12.1.22 valittiin niin edustajiston puheenjohtajisto kuin hallitus (uutinen valinnoista löytyy täältä). Keitä nämä valitut ihmiset sitten ovat? Tutustutaanpas heihin hieman paremmin! Ensimmäisessä osassa tutustutaan edustajiston ja hallituksen puheenjohtajistoon. Pyysimme valittuja henkilöitä esittelemään itsensä ja kertomaan muutaman hauskan faktan, kuten voimabiisin. Mikäli haluat kysyä valituilta jotakin, voit laittaa heille sähköpostia. Kaikkien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]laureamko.fi.

Carita Törhönen, edustajiston puheenjohtaja

Olen kolmannen (ja toivottavasti viimeisen) vuoden sairaanhoitajaopiskelija Hyvinkään kampukselta. Koska Hyvinkäällä on hyvä olla niin myös kotini sijaitsee siellä! Vapaa-aikani kuluu erilaisissa järjestö hommissa ja perheen kanssa aikaa viettäen. Erityisen paljon aikani kuluu miellyttäessäni koiraani, joka omaa vahvan temperamentin.

Toimin tänä vuonna edustajiston puheenjohtajana. Tarkoituksenani on johtaa edustajiston toimintaa ja omalta osaltani myös valvoa, että Laureamko toimii jatkossakin mallikkaasti.

Musiikista minulla ei ole voimabiisiä, mutta mieleeni tuli Pyhimyksen biisi, jossa todetaan “elämä on keitto ja minä olen haarukka” se kuvastaa elämääni useinkin, mutta jollain tapaa siitä saa motivaatiota.

Sain viimein katsottua Masterchef Australia 2021, 61 jakson jälkeenkin tarjoilen kaikki ruokani hiillostettuna. Kuitenkin sarja tarjosi pitkäksi aikaa viihdettä!

Odotan tältä vuodelta suuria kehitysaskelia niin omassa kuin Laureamkonkin toiminnassa. Uskon, että huikea opiskelija-aktiivi joukkomme saa huikean vuoden aikaan tänäkin vuonna!

 

Janina Saaristo, edustajiston varapuheenjohtaja

Oon neljännen vuoden restonomiopiskelija Leppävaaran kampukselta. Alunperin oon lähtöisin Raumalta, josta päädyin Turun kautta tänne Espooseen, jossa tällä hetkellä asustan. Vapaa-ajalla mä ulkoilen, katon sarjoja ja luen tai kuuntelen kirjoja. (Ja kun eksyn Raumalle vietän paljon aikaa meidän chihuahuoiden kanssa!)

Tänä vuonna toimin Laureamkon edustajiston varapuheenjohtajana!

Mun on vaikee nimetä yhtä voimabiisiä, mutta sanotaan vaikka tällä hetkellä Samu Haberin Täältä tullaan. Tänä vuonna on edessä monia uusia juttuja, mutta oon valmis niihin, siksi tää biisi toimii niin hyvin!

Kuuntelen tällä hetkellä uudelleen äänikirjoina Pottereita, joten joku niistä on viimeisin kirja minkä oon kuunnellut! Harry Potterit on aina turvallinen valinta kuunnella ennen nukahtamista, kun oon lukenut, kuunnellut ja nähnyt leffat niin monesti, niin tietää mitä tapahtuu, vaikka nukahtamisen takia menis muutama hetki ohi. (Kirjat on parempia kuin leffat!!!)

Laureamkon puolelta odotan tältä vuodelta eniten sitä, että pääsee näkemään edustajiston toimintaa, ja tekemään yhdessä hallituksen puheenjohtajiston kanssa erilaisia projekteja! Muuten odotan eniten mun harjoittelua tänä keväänä jääkiekon MM-kisoissa!

 

Suvi Nieminen, hallituksen puheenjohtaja

Oon kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Hyvinkään kampukselta. Asun tällä hetkellä Tampereella, sillä opinnot ovat loppuvaiheessa, ja tulevaisuuden työllistymishaaveet ovat täällä päin. Vapaa-ajalla tykkään ottaa ennen kaikkea rennosti. Ulkoilen paljon, etenkin kesällä kansallispuistot ja luontoreitit on best! Ulkoilun lisäksi pidän ruoanlaitosta ja leipomisesta kovin, aikaa kuluu reilusti siis keittiön puolella.

Tänä vuonna toimin Laureamkon hallituksen puheenjohtajana. Johdan edunvalvontatiimiä ja sen lisäksi tapaan korkeakoulun johtoa säännöllisesti sekä edustan Laureaa ja Laureamkoa tarvittavissa tilaisuuksissa.

Mulla ei oo yhtä yksittäistä voimabiisiä, mutta tän hetken suosikki on Ed Sheeranin Overpass Graffiti. Tän kappaleen kuuleminen saa mut aina hyvälle tuulelle, oli päivä tai fiilis kuinka huono tahansa.

Tällä hetkellä melkein valmiina mulla on kuuntelussa Liane Moriartyn Sulje silmäsi ja laske kymmeneen- kirja. Kirja kertoo hypnotisoijasta, joka tapaa miehen, jonka ex-puoliso stalkkaa tätä. Tätä kuunnellessa nauran välillä ääneen, sillä juonenkäänteet ovat huvittavia. Toisaalta taas pidätän hengitystä, sillä en tiedä, mitä välillä hullultakin kuulostava ex-puoliso keksii seuraavaksi.

Odotan tältä vuodelta eniten uusiin hallituslaisiin tutustumista sekä Laureamkon poliittisen ohjelman uudistamista. Varovasti toivon myös koronan olevan kohta jo takanapäin ja katse on suunnattu kohti livetapaamisia ja -tapahtumia.

 

Minttu Uurinmäki, hallituksen varapuheenjohtaja

Mä olen Minttu Uurinmäki, 3.vuoden liiketalouden opiskelija Hyvinkään kampukselta ja asustelen Järvenpäässä. Vapaa-aika mulla kuluu vahvasti leffojen, sarjojen, kirjojen ja käsitöiden parissa eli olen sellainen true kotihiiri.

Tänä vuonna toimin Laureamkossa hallituksen varapuheenjohtajana eli puheenjohtaja Suvin työparina. Johdan meidän palvelutiimiä ja samalla olen vastuussa meidän jäsenpalveluista sekä kampustiimeistä. Näiden lisäksi puuhailen vähän kaikkea, mikä vain palvelutiimin vastuisiin kuuluu!

Mun voimabiisinä on jo jonkin aikaa toiminut Popedan Hulapaloo. Tietäjät tietää, mutta jos mulla on pari päivää vapaata, löytää mut yleensä Itämereltä seilaamasta punaisilla laivoilla. Tähän biisiin mä löydänkin itseni aina palaamasta aika ajoin, kun on aika varata uusi risteily!

Kuten yllä kerroin niin kirjoja mä kulutan aika paljon, niin paperisia kuin äänikirjojakin. Viimeisin kirja jonka mä luin oli “Väkevät sielut”, joka kertoi Lapinlahden mielisairaalan historiasta ja hoitojen kehittymisestä. Mä olen aina rakastanut historiaa ja ollut kiinnostunut mielisairauksien hoidosta, joten jos vähääkään samat asiat kiinnostaa niin suosittelen lukemaan tämän kirjan!

Eniten tältä vuodelta mä odotan uusia haasteita, joita varapuheenjohtajan pesti voi tuoda. Ennen kaikkea haluan päästä haastamaan itseäni täysin uusilla tavoilla. Ja ehkä jopa järjestämään jokusen livetapahtuman…