Laureamkon edustajistovaalit lähestyvät ja ehdokkaat ovat jo esittäytyneet vaaligalleriassa. Nyt on vaaliliittojen vuoro. Laureamko on tarjonnut kaikille vaaliliitoille mahdollisuuden julkaista blogikirjoitus Laureamkon sivuilla viikolla 44. Lisäksi vaaliliitot löytyvät sosiaalisesta mediasta. Valitse siis ehdokkaasi ja muista äänestää!

Ransut

Ransut ovat uusi vaaliliitto Laureamkon edustajistovaaleissa. Heillä on listoillaan kuusi ehdokasta. Tuoko uusi vaaliliitto uusia tuulia Laureamkon vaaleihin ja päätöksen tekoon?

Eskot

Omien sanojensa mukaan legendaarinen EsKot vaaliliitto osallistuu vaaleihin kymmenen ehdokkaan voimin. Facebook sivunsa mukaan Eskot ei edusta mitään poliittista suuntaa vaan menee opiskelijat edellä.

I Love KOK + Lato

I love KOK ja Lato ovat vaaleissa yhdistäneet voimansa ja heidän riveistään löytyy yhteensä kaksitoista ehdokasta. Omien sanojensa mukaan I love KOK kokoomuslaisten, sitoutumattomien oikeistolaisten ja kaappikokoomuslaisten vaaliliittouma Laureamkon edustajiston vaaleissa. Laton taustalla puolestaan on Tradenomiliiton paikallisyhdistys.