YTHS:n palvelut laajenevat amk-opiskelijoille 1.1.2021 alkaen ja YTHS on julkaissut tänään palveluverkkonsa vuodelle 2021! Palveluverkko määrittää, missä YTHS:n palveluita toteutetaan tulevaisuudessa.

Laureamko kiittää, että suunnitelma vaikuttaa huomioivan Laurean c-alueen kampukset Porvoossa, Hyvinkäällä ja Lohjalla. Espoon toimipisteen tarkka sijainti ja sen palvelutarjonta tulee näyttämään, miten hyvin se palvelee Leppävaaran ja Otaniemen opiskelijoita.

Olisimme toivoneet toimipistettä, joka palvelisi paremmin Tikkurilan kampuksen opiskelijoitamme, sillä Helsingin toimipisteeseen menee kampukselta vähintään 35 minuuttia, mikä on pitkä aika matka perusterveydenhuollon takia.

Hyvä asiat on myös se, että kaikki opiskelijat saavat käyttää mitä vain halumaansa toimipistettä esimerkiksi sitä, mikä on lähimpänä hänen kotiaan. Lisäksi YTHS aikoo panostaa entistä enemmän myös sähköisten palvelujen kehittämiseen.

Laureamko jatkaa YTHS-uudistuksen seuraamista ja vaikuttamistyötään Laurean opiskelijoiden puolesta.

Lue lisää uudistuksesta ja palveluverkosta YTHS:n nettisivuilta: https://www.yths.fi/ajankohtaista/2020/korkeakouluopiskelijat-yhdenvertaisten-palveluiden-piiriin-1-1-2021/?fbclid=IwAR2TGT4YdT5BSQkRDNX9a8-frVYP4ITOVMREem6_Kp1dFJ0maJqyeYbGo1E