Työ- ja elinkeinoministeriö ja KEHA-keskus ovat rakentamassa täysin uudenlaista digitaalista rekrytointialustakonseptia, jossa rekrytoinnista tehdään tulevaisuudessa ketterää ja nopeaa – kaikille osapuolille. Kyseinen palvelu tukee hallituksen kärkihankketta, digitalisaatiota ja työvoimahallinnon uudistamista työllistymistä tukevaksi. Vuonna 2018 valmistuva projekti tulee yhdistämään julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat tarjotakseen työnhakijalle, työnantajalle,
välittäjäorganisaatioille, opiskelijoille ja koulutusorganisaatioille mahdollisimman ketterän kohtaamispaikan.Töitä haetaan osaamistason ja osaamistarpeiden perusteella perinteisten ammattinimikkeiden sijaan.
Palvelun rakentaminen käynnistyy pilotointiprojektilla jota ovat mukana kehittämässä 7 eri rekrytointialan kasvuyritystä Vainu , Me2We , Treamer , Tiitus , Duunitori, Palkkaus.fi  sekä Valmennuskeskus Public. Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen alustan käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Työmarkkinatori kerää käyttäjiltään palautetta tekemistään ehdotuksista ja niiden soveltuvuudesta työnhakijoiden ja työnantajien tarpeisiin, jonka kautta hakualgoritmit oppivat tekemään parempia ehdotuksia.

 

Tutustu uuteen rekrytointialustaan osoitteessa tyomarkkinatori.fi ja anna palautetta!