Kuva: Joonas Laakkonen

Sini Heino aloittaa 19.8. Laureamkon uutena toiminnanjohtajana. Heinolla on vankkaa aiempaa kokemusta opiskelijakuntakentältä niin Laureamkon hallituksen puheenjohtajana, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäsenenä kuin Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan asiantuntijana.

”Olen innoissani valinnastani Laureamkon toiminnanjohtajaksi ja odotankin jo malttamattomana töiden pariin pääsemistä ja Laureamkon aktiivien tapaamista. On mahtavaa päästä työskentelemään taas amk-opiskelijoiden edunvalvonnan parissa.”, Sini Heino kertoo.

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan päivittäistä ja strategista toimintaa. Keskeisimmät tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta, unohtamatta kehittämistyötä ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

 

”Olen todella tyytyväinen Sini Heinon rekrytointiin Laureamkon uudeksi toiminnanjohtajaksi, ja omaksi työparikseni johtotiimissä. Uskon, että uusi lukuvuosi lähtee Sinin kanssa käyntiin sulavasti.”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Miisa Tervala.

Sini Heinon tavoittaa 19.8. alkaen numerosta 044 2877 161 ja sähköpostilla osoitteesta [email protected].

 

Lisätiedot:

Miisa Tervala, hallituksen puheenjohtaja
[email protected]

Sini Heino, toiminnanjohtaja
[email protected] (19.8. alkaen)