Laureamkon vuosi on lähtenyt ryminällä käyntiin; Pinkit viikot, vuoden ensimmäiset bileet ja fuksiaiset on ehditty juhlia. Helmikuussa oli kuitenkin tuutoritiimin kevään kohokohta: Uusien tuutorien leiri!

17.2 Bussillinen Laureamkon uusia tuutoreita saapui Vihtiin Enä-Sepän leirikeskukseen valmiina kouluttautumaan, tutustumaan ja tietenkin pitämään hauskaa. Iltapäivän ohjelmaan kuului mm. Tapahtumakoulutusta, orientaatioviikkoihin valmistautumista ja illan kohokohta: Iltashow! Jokainen kampus oli valmistellut leirille mitä mahtavampia ja hauskempia esityksiä, tuutoritiimiä unohtamatta. Osa leiriläisistä tosin ei ehkä ollut samaa mieltä tuutoritiimiläisten biisivalinnoista… Onneksi illalla päästiin lopulta pelailemaan lautapelejä, saunomaan, ompelemaan haalarimerkkejä ja popsimaan herkkuja.

Lauantaina aamu alkoi maukkaalla aamiaisella ja kuvauksella, pinkit paidat päällä tietenkin keskellä hankea. Onneksi hallituksen Minny (joka myös ehkä kirjoittaa tätäkin tekstiä) piti vuoroaan odottavat tuutorit lämpimänä, rytmikkään taukojumpan avulla. Päivän koulutussetteihin kuului mm. Laureamkon ABC, eettisyys tuutoroinnissa sekä vertais- ja ryhmänjohtamista. Settien välissä ehdittiin tietenkin herkutella lounaan merkeissä, tottakai. Leirin lopuksi hallitus ja työntekijämme Annika kiittivät jokaista osallistujaa ja tulevat tuutorit saivat haalareihinsa upean tuutori -merkin.

Leirin tunnelma ei onneksi loppunut tähän; Leirin viralliset jatkot pidettiin Cor Husetissa Arabiassa, jossa päästiin jatkamaan tunnelmointia, nautiskelemaan herkkuja ja pelaamaan erilaisia pelejä biljardista Unoon. Loppuillasta pääsimme vielä virittämään tanssijalkoja Maxineen.

 

Kiitos jokaiselle leirillä olleelle, oli upeaa nähdä millainen huippu joukko aloittaa syksyllä hommat! Jos jostain saa olla kiitollinen, niin meidän tuutoreista.

Mikäli tuutorointi kiinnostaa, tuutorihaku syksyn koulutukseen aukeaa huhtikuussa, tervetuloa mukaan!

Ihanaa kevättä!

  • Minny / hallituksen jäsen 2023