Opiskelijaedustajat edustavat opiskelijoita Laurean toimielimissä. Opiskelijaedustajilla on tärkeä rooli opiskelijoiden äänenä, niin alakohtaisissa ryhmissä, kuin koko Laurean laajuisissa toimielimissä.

Mutta miksi juuri sinun kannattaisi hakea opiskelijaedustajaksi?

  1. Pääset kehittämään Laureaa 
  2. Opit hyödyllisiä taitoja 
  3. Voit hankkia opintopisteitä

1) Opiskelijaedustajana toimit tasavertaisena muiden toimielimen jäsenten, kuten Laurean henkilöstön, kanssa ja pääset tuomaan opiskelijoiden näkökulmaa korkeakoulumme kehittämiseen. Voit vaikuttaa aina yksittäisten kurssien sisällöistä koko Laurean opetuksen suuntaan

2) Opiskelijaedustajana toimiessa karttuu monenlaisia esimerkiksi työelämän kannalta hyödyllisiä taitoja. Voit oppia lisää työryhmätyöskentelystä ja vaikuttamisesta, sekä ryhmästä riippuen esimerkiksi strategisesta ajattelusta tai viestinnästä. Opiskelijaedustajana toimimiseen saat koulutusta Laureamkolta.

3) Kaiken muun lisäksi opiskelijaedustajana toimimisesta voit myös hankkia itsellesi opintopisteitä! Opiskelijatoiminnan osaamisen kerryttämiseen sovelletaan Laureassa hankitun osaamisen tunnistamisen prosessia. Lue lisää!

Haku on käynnissä nyt lokakuun ajan osoitteessa halloped.fi, josta löydät myös listauksen kaikista avoimena olevista paikoista.

Jos sinulle heräsi mitään kysymyksiä, niin ole yhteydessä Laureamkon hallituksen jäsen Liisa Niinivirtaan ([email protected]) tai edunvaltona-asiantuntijaaan Ada Saariseen, ([email protected])