Lauremkon edustajiston syyskokous pidettiin eilen Tikkurilan kampuksella. Kokous oli vuoden 2019 edustajiston viimeinen.

Syyskokouksessa käsiteltiin Laureamkon toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi muun muassa valittiin tutkintolautakunnan jäsenet vuodelle 2020 ja sovittiin Laureamkon näkökannoista Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokousta varten.

Vuoden toimintasuunnitelmassa panostetaan toiminnan järjestämiseen kaikilla kuudella kampuksella yhdessä kampustiimien kanssa. Projektiin saadaan Laurealta huomattavia panostuksia, joten luvassa on vilkas ja mieleenpainuva vuosi.

Ensi vuonna huomioidaan jäsenistöä monella tapaa. Laureamkon palvelut tuodaan Tuudoon, jotta ne olisivat mahdollisimman kätevästi löydettävissä. Kansainvälisille opiskelijoille suunnattua toimintaa lisätään ja kehitetään nykyistä kattavammaksi. Lisäksi panostetaan opiskelijakortti Slice etujen hankintaan ja tasapuoliseen jakautumiseen eri kampuksille.

Vaikuttamisen ja edunvalvonnan saralla keskitytään opiskelijaedustajien kouluttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Laureassa lisättiin opiskelijaedustajien määrää syksyllä 2018 ja Laureamko on valinnut uusiin ryhmiin opiskelijaedustajat vasta kahdesti. Tulevana vuonna mietitään muun muassa, miten opiskelijaedustajien työ näkyisi kaikille opiskelijoille paremmin. Lisäksi kehitetään uusia yhteistyön muotoja kampuskaupunkien kanssa.

Yhteistyökumppanuuksien kehittäminen tulee olemaan iso teema ensi vuonna ja kehittäminen startataan kyselyllä yhteistyökumppaneille.

Ensi vuonna myös Laureamkon Wappu on luupin alla. Opiskelijoiden suosikki pyhän juhlintaa tullaan uudistamaan vasta valitun projektipäällikön Jenni Hyvärisen johdolla.

Tässä oli esiteltynä muutamia tavoitteita toimintasuunnitelmasta. Voit ladata koko dokumentin luettavaksesi tästä. Innolla kohti ensi vuotta!