Laureamkon uudeksi markkinoinnista, viestinnästä ja jäsenpalveluista vastaavaksi asiantuntijaksi on valittu Riku Simola. Rikulla on monipuolista kokemusta opiskelijakuntakentältä viime vuosien ajalta.

“Mahtavaa päästä tukemaan opiskelijoita kehittymään tulevaisuuden osaajiksi osana korkeakouluyhteisöä. Oma ammatillinen taustani on rikkaassa ja monipuolisessa multimediaviestinnässä, jota aion hyödyntää osana tukiessamme ja kouluttaessamme luottamustoimijoitamme. Värikkäällä, informatiivisella ja kohdeyleisöä puhuttelevalla ulosannilla tavoitamme muun korkeakouluyhteisön ja tuomme esiin tärkeitä ajankohtaisia aiheita niin opiskelijakunnasta, koulutuksesta, opiskelijaelämästä, korkeakoulusta sekä kaikesta muusta opiskelijoita koskettavasta aiheesta., Riku kertoo.

Riku tulee työskentelemään Laureamkon palvelutiimissä. Hänen vastuullaan tulee olemaan jäsenpalvelut sekä opiskelijakunnan markkinointi- ja viestintäpuoli.

”Seurasin Rikun työskentelyä hankekoordinaattorina ja olen vakuuttunut hänen viestintäosaamisestaan. Monipuolinen työkokemus tuo varmasti monia uusia näkökulmia Laureamkon toimintaan.” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Suvi Nieminen.

Rikun tavoittaa 4.8. alkaen nettisivuilta löytyvien yhteystietojen kautta.