Haluatko ansaita natsat Suomen nopeimmin kasvavan appron järjestäjänä? Kiinnostaako vastuullinen tehtävä opiskelijakulttuurin kehittäjänä? Uskallatko kantaa vastuuta isoista projekteista ja hallitset niin yksityiskohdat kuin laajan skaalan? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin “totta hitossa”, olet etsimämme tyyppi!

Pääkaupunkiseudulla järjestettävä, erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä toteuttamaan tapahtumaa. Kevään 2023 tapahtumaan osallistui noin 3200 henkilöä. Projektipäällikön vastuulla on vuoden 2024 tapahtuman toteuttaminen RaflaRumba Appron ohjausryhmän asettamien tavoitteiden puitteissa.

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs toteuttaminen edellyttää:

  • Kokemusta kokoluokaltaan vastaavien tapahtumien järjestämisestä
  • Projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  • Opiskelija- ja ammattikorkeakoulukulttuurin vankkaa tuntemusta
  • Pääkaupunkiseudun ravintolamaailman tuntemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta tapahtumatuotannosta
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
  • Markkinointi- ja viestintätaidot sekä graafinen osaaminen katsotaan eduksi

 

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumatuotannosta esimerkiksi opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appro 2024 toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Tehtävässään projektipäällikkö vastaa maaliskuun 2024 alussa järjestettävän RaflaRumba Appron projektitiimin rekrytoinnista ja johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä budjetin laatimisesta, sopimusneuvotteluista ravintoloiden kanssa, mahdollisten esiintyjien valinnasta ja tapahtuman jälkeen toteutuksen läpikäynnistä, analyysista ja kehitysehdotuksien laadinnasta. 

Kevään 2024 RaflaRumban lisäksi on myös mahdollisuus järjestää alkavana syksynä Syysrumba. Näemme mahdollisuuden järjestää Syysrumban positiivisena, mutta ei ole kynnyskysymys.

Projektipäällikkö raportoi työstään RaflaRumba Appron ohjausryhmälle.

Syysrumbasta maksetaan urakkapalkkiona 500 euron ja RaflaRumbasta maksetaan 1000€ kertakorvaus tapahtuman päätyttyä. Projektipäälliköllä on lisäksi mahdollisuus ansaita 7,5 % tapahtuman voitosta, mikäli ohjausryhmän asettamat tavoitteet täyttyvät.

Haku tehtävään päättyy sunnuntaina 29.5.2023 klo 23.59. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella 31.5. klo 12-14 tai 7.6. 12-14 välisenä aikana. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä.

Lisätietoja:

       Mirko Varpunen: [email protected] 

       Niko Lavikainen: [email protected]

       Anni Haavisto: [email protected]