Oletko halunnut osallistua approjen suunnitteluun, mutta et ole löytänyt hyvää tilaisuutta? Pitääkö sitoutua järjestötoimintaan? Entä omat opinnot?

Laureamko kuulee pyyntönne, ja haluaa kutsua teidät osallistumaan Porvoo Appron projektiryhmään!

Mikä on Porvoo Appro?

Porvoo Appro on suunnitteilla oleva tapahtuma, joka sijoittuu keväiseen Porvoon kaupunkiin ja on osa Laureamkon Wappua 2022! Kierrä ravintoloita, kerää leimoja, nauti tunnelmasta ja maisemista ja bailaa yötä myöten jatkoilla! Tämän jälkeen ryömi hotellihuoneeseen ja seuraavana päivänä kohti kotia ja seuraavaa vapputapahtumaa!

Tämän vision toteuttamiseksi keräämme kokoon innokkaita opiskelijoita, jotka haluavat oppia lisää tapahtumatuotannosta ja projektitoiminnasta. Kun tiimi on kasassa, toiminta alkaa tammikuussa ja vapun jälkeen. Projektipäällikkönä toimii Aleksi Lummila, ja tukena ovat Laureamkolta hallitus ja raudanlujat asiantuntijat!

 

Keitä etsimme?

Varaprojektipäällikkö:

Kun projektipäällikkö on estyneenä, varaprojektipäällikkö tietää missä mennään, ja pystyy ottamaan ohjat käsiinsä ja ei anna toiminnan pysähtyä! Ryhmän jokapaikanhöylä pystyy auttamaan kaikkia suoriutumaan tehtävistään ja sparrailla päällikön kanssa toiminnan suunnasta.

Viestintähenkilö:

Miten tuoda kaikille esille, että suunnitteilla on objektiivisesti parhaat approt ikinä? Tämä on viestintähenkilön tärkein tehtävä. Yhteistyössä graafikon kanssa, he suunnittelevat markkinointikalenterin, ja tuovat ihmiset puhelimen ääreen, kun on lipunmyynnin aika!

Rahastonhoitaja:

Raha maailmaa pyörittää, ja rahastonhoitaja tietää tämän! Hänen vastuulla on pitää yllä kaikkia mahdollisia tuloja ja menoja, ja varmistaa että toiminta on kannattavaa. Yksikään euro ei liiku ennen kuin rahastonhoitaja on antanut tähän luvan. Hän on säännöllisesti yhteydessä Laureamkon hallitukseen ja asiantuntijoihin raha-asioissa.

Graafikko:

Logo? Värimaailma? Fontit? Graafikolla on visio siitä, minkälaista toteutusta lähdemme suorittamaan ja pystyy kasaamaan kokoon miellyttävän kokonaisuuden asiakkaille! Yhteistyössä viestintähenkilön kanssa hän tekee markkinointimateriaalia, suunnittelee haalarimerkit, julisteet, appropassit ja paljon muuta!

Yhteyshenkilö:

Approt vaativat paljon ihmisten kanssa tekemisissä olemista, ja yhteyshenkilö on se, kuka tietää tämän! Hän keskustelee yritysten, järjestöjen ja ihmisten kanssa yhteistyössä Laureamkon Porvoon osaston kanssa pitääkseen huolen siitä, että päivän päätteeksi kaikki ovat tyytyväisiä, ja opiskelijat saavat ikimuistoiset approt!

Mitä toivomme sinulta?

  • Innokkuutta suunnitella ja tehdä suuri yleisötapahtuma!
  • Sitoutumista kevään ajaksi tapahtuman toteuttamiseksi!
  • Kykeneväisyyttä toimia ryhmässä!

Aiempi kokemus tapahtumatuotannosta ei ole pakollista. Halu ja asenne ratkaisevat!

 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden toteuttaa ansioluettelomerkinnän ansaitsevan tapahtuman!
  • Apua hyväksilukea projektiin osallistuminen ja kääntää kokemus opintopisteiksi!
  • Kokemusta projektitoiminnasta ja sisäpiirin näkemystä järjestötoiminnasta!

Kiinnostuitko ja tiedät jo, mitä osaa haluat tehdä? Ota yhteyttä:

[email protected]

Hakuaika on 15.11.-10.12.2021, ja valinnat tehdään 13.-16.12. välisenä aikana.