Hallituksen puheenjohtajisto täällä moi! Tämän kesän päivystykset ovat sujuneet rauhallisesti ja aurinkoisesta säästä nauttien. Tehtävää on ollut riittävästi, mutta ollaan me samalla myös saatu lomailla ja ladata akkuja syksyä varten. No mitä kaikkea me sitten ollaan kesäpäivystyksessä tehty?

Ennen kaikkea kesäpäivytyksessä pidetään silmällä meidän sähköposteja, joihin tulee aika-ajoin yhteydenottoja. Tänä kesänä huomattava enemmistö viesteistä on tullut vaihtareilta ja heitä ollaankin päästy paljon auttamaan Suomeen saapumisen kanssa. Tämän lisäksi yksi tärkeimmistä tehtävistä(ellei tärkein) on tietenkin laskujen maksu, sillä muuten ei meidänkään opiskelijakunta pysyisi pystyssä ja saataisiin epämieluisia vieraita ulosottomiehiltä!

Toimistolla ollaan myös päästy käymään noin kerta viikossa. Joskus myös useammin, sillä meidän toimiston ilmastointi on ollut pelastava tekijä tämän kesän hellepäivinä! Toimistolla ollessa tarkastettiin mm. posti ja tietenkin kasteltiin kukat, jotta viherkasvit ovat tuomassa piristystä päiviin myös syksyllä. Ja tietysti tehtiin kesäpostauksia yhdessä koko hallituksen kanssa!

Paljon aikaa kesällä on vienyt myös tulevan syksyn koordinointi. Paljon ollaan tehty rästijuttuja sekä valmisteltu mm. uusien asiantuntijoiden perehdytysaikatauluja ja syksyn liittokokoukseen valmistautumisen kalenteria. Paljon hommaa on siis myös kesällä riittänyt! 

Ollaan me myös keretty lomailla tämän kesän aikana. Paljon aikaa on vietetty mökeillä ja muutama konserttikin on kesään mahtunut! Nyt vielä viimeiset lomapäivät koitetaan ladata akkuja ja elokuun alusta valmistaudutaan uusien ja jatkavien opiskelijoiden paluuseen kampuksille! Nähdään siis syksyllä!