Laureamkon uudeksi edunvalvonnasta vastaavaksi asiantuntijaksi on valittu Linda Lindgren. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. Talentia Ry:ssä.

“On ilo palata takaisin tekemään töitä AMK-opiskelijoiden edunvalvonnan eteen! Odotan innolla uusia työtehtäviä ja mahdollisuutta tutustua paremmin nykyisiin opiskelija-aktiiveihin opiskelijakuntakentällä. Kokemukseni niin opiskelijakuntatoiminnasta, ammattiyhdistysliikkeestä kuin viestinnästä pääsevät varmasti nyt hyvään käyttöön Laureamkossa.”, Linda kertoo.

Linda tulee työskentelemään Laureamkon edunvalvontatiimissä. Hänen vastuulle kuuluu mm. opiskelijoiden hyvinvointi, koulutuksen kehittäminen ja kuntavaikuttaminen. Lisäksi Linda on mukana vaikuttamassa Laurean hyvinvointipalveluihin.

”Mahtavaa saada Lindan kaltainen asiantuntija täydentämään joukkoamme. Hänen aikaisempi kokemuksensa koulutuspolitiikasta sekä viestinnän tekemisestä tuo varmasti uusia näkemyksiä Laureamkon toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. ” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Suvi Nieminen innoissaan.

Lindan tavoittaa 2.8. alkaen nettisivuilta löytyvien yhteystietojen kautta.