1. Mistä ja milloin voin noutaa Wappupassini?

Wappupasseja voi noutaa 26.3.2024 alkaen kampustoimistoilta niiden ollessa auki. Wappupassin voi myös noutaa HUMAKOn toimistolta osoitteesta Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Pääset katsomaan aukioloajat HUMAKOn Instagramista. Laureamko jakaa passeja kaikissa Laureamkon Wapun tapahtumissa 30.4.2024 saakka. Ensimmäinen tapahtuma, josta voi noutaa Wappupassin on 4.4.2024 HUMAKOn kanssa yhteistyössä järjestettävä Wapun Waraslähtö.

Huom. Wappupassia ei voi noutaa Helgan tai METKAn wapputapahtumista, eikä Laureamko jaa tapahtumissa Helgan tai METKAn Wappupasseja.

 1. Minulla on Laureamkon Wappupassi, mutta en saanut siihen leimaa. Voinko saada leiman myöhemmin?

Jos leima jäi saamatta jostain tapahtumasta, leiman voi hakea toisesta Laureamkon Wapun tapahtumasta. Leiman saaminen kuitenkin edellyttää, että näytät käytetyn tapahtumalipun.

 1. Mistä saan Wappumerkin?

Wappumerkit jaetaan Kaivarin Wapussa 1.5. Laureamkon teltalla. Etsi siis Laureamkon teltta, esitä Wappupassisi, jossa on vähintään viisi (5) leimaa ja merkki on sinun. Jos olet kerännyt Wappupassiisi 12 leimaa, saat myös Wappudiplomi haalarimerkin.

 1. En pääse hakemaan merkkiäni vappupäivänä Kaivarin Wapusta. Voinko hakea sen myöhemmin?

  Wapun jälkeen viemme Wappumerkkejä, jokaiselle kampustoimistolle ja niitä voi noutaa kampustoimistojen aukioloaikojen puitteissa. Vaihtoehtoisesti voit myös antaa Wappupassin kaverille ja hän voi tulla noutamaan merkin puolestasi.
 1. Saako Wappupassiin leimat myös vappuaattona ja vappupäivänä?

  Kyllä! Wappupassiin saa leimat myös ilmaisista Wappuaaton Etkoiluista ja Kaivarin Wapun tapahtumista.
 1. Olen hukannut Wappupassini, miten toimin?

Wappupasseja on jaossa rajallinen määrä, joten pidäthän siitä hyvää huolta. Mikäli Wappupassisi kuitenkin häviää Wapun vilskeessä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti voit tulla vetämään meitä hihasta.

 1. En saanut lippua haluamaani tapahtumaan, mitä teen? 

Tapahtumiin on valitettavasti lähes aina rajallinen määrä lippuja. Mukana Laureamkon Wapussa on kuitenkin monia erilaisia tapahtumia (ja lisäksi valittavana on kaikki Helgan ja METKAn wapputapahtumat). Wappupassiin vaadittavien leimojen kerääminen ei siis pitäisi jäädä kiinni siitä, ettei saa lippua aivan kaikkiin tapahtumiin.

 1. Saanko Laureamkon Wappupassilla Helgan ja METKAn Wapputapahtumista alennetut liput?

Laureamkon Wappupassilla saa vain Laureamkon Wapun tapahtumiin ostettua Wappupassi-hintaisen lipun. Helgan ja METKAn tapahtumiin täytyy ostaa jäsenhintaiset liput saadaksesi leiman Wappupassiisi.

 

Onko jotain, mikä vielä mietityttää? Laita meille viestiä, niin täydennämme tätä artikkelia!