Vallitsevan koronatilanteen johdosta opiskelijakunnan toimistot joudutaan pitämään suljettuina 28.2.2022 asti. Palvelemme kuitenkin kaikkia opiskelijoita verkossa normaalisti tämän viikon jälkeen! Nettisivuiltamme löytyvä chat palvelee jo tuttuun tapaan ma-pe klo 9.00-17.00 ja muina aikoina voi jättää offline-viestiä, joihin palaamme seuraavana arkipäivänä sähköpostilla. Olipa sinulla siis mielessäsi kysymys jäsenyyteemme liittyen tai jokin asia opinnoissa mietityttää, laita meille viestiä, niin katsotaan asiaa yhdessä eteenpäin!

Verkkokauppamme tuotemyynti alkaa haalarimerkkien osalta ke 12.1. aikana ja haalarit tulevat myyntiin pe 14.1. iltapäivällä. Postitamme tuotteita tiistaisin ja torstaisin ti 18.1. alkaen. Haalarimerkit postitamme kirjepostilla ja haalareita toimitamme Ärräpakettina. Haalaritilauksen yhteyteen voit ostaa myös merkkejä, jolloin saat näppärästi kaikki tuotteet samassa erässä ja yksillä postimaksuilla! Haalareista meillä on jäsenille luvassa tarjouspaketti eli kannattaa laittaa Kide.appissa meidät seurantaan.

Muista myös liittyä meidän Discordiin! Sieltä löydät mm. alakohtaiset kanavat, joissa voit etsiä vertaistukea tai jakaa fiiliksiä oman alan opinnoista myös oman aloitusryhmäsi ulkopuolelta. Laureamkon aktiivit päivystävät virtuaalisella kampustoimistolla ja Kysy Laureamkolta -kanavalla voit kysyä kaikesta, mikä mietityttää. Tule verkostoitumaan muiden opiskelijoiden kanssa ja löytämään uusia ystäviä! Mikäli kaipaat apua käyttöönotossa, käy katsomassa Uudelle opiskelijalle -sivultamme löytyvä ohjevideo tai laita viestiä meille chatissä.