Rekrytointi prosessi on saatu päätökseen ja Laureamkolle on valittu uusi toiminnanjohtaja Rami Hollmerus. Rami on opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa itsensä sosionomiksi ja hänellä on jo lähes kymmenen vuoden kokemus järjestökentällä toimimisesta. Lue alapuolelta Ramin aatteita uudesta työtehtävästään.

Mahtavaa päästä Laureamkon pinkkiin opiskelijamaailmaan. Erityisen innolla odotan mahdollisuutta päästä edistämään tulevien eduskuntavaalien näkyvyyttä opiskelijoille ja näin edistää myös opiskelijoiden osallistumista demokratiaan. Laureamkossa on todella osaava tiimi niin työntekijöissä kuin aktiiveissakin ja on kunnia päästä työskentelemään heidän rinnallaan.

————

I’m thrilled to be included in Laureamko’s pink student environment! I am looking forward especially to the opportunity to promote the visibility of the upcoming parliamentary elections for students and thus promote students’ participation in democracy. Laureamko has a really competent and professional team, both employees and actives in campuses, and it is an honor to have an opportunity to work alongside them.