Uusi vuosi ja uudet kuviot? Miten olisi siis osallistuminen opiskelijakunnan projektiin (tai miksei vaikka useampaan)? Meillä on tällä hetkellä avoinna yhdeksän projektia, joista moni on avoinna kaikille opiskelijoille. Toimintaamme voi opinnollistaa eli osallistumalla projektiin tai projekteihin voit ansaita myös opintopisteitä! Kirjoitamme myös pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi projektin päätyttyä.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi olla kehittämässä laurealaisille opiskelijoille kerhotoimintaa? Millaisia kerhoja meillä pitäisi olla? Tässä projektissa pääset olemaan avainasemassa tulevaisuuden kerhotoiminnan suunnittelussa ja olet osaltasi lisäämässä yhteisöllisyyttä Laureaan. Tai kiinnostaisiko sinua olla luomassa kaikkien aikojen suurin verkkoseikkailu? Suuri verkkotapahtuma -projektissa pääset kehittämään parempaa tapahtumatarjontaa myös heille, ketkä eivät asu kampuskuntien läheisyydessä tai ketkä eivät halua osallistua livetapahtumiin, mutta Kahootit kaipaavat vaihtelua.

Tutustu tarkemmin projektien ilmoituksiin täältä ja laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla projektipäällikölle ma 14.2.2022 mennessä. Projektipäälliköltä voit kysyä myös lisätietoa projektista, mikäli aihe kiinnostaa, mutta haluat tietää lisää ennen mukaan hakemista.