Avoimet projektit

Projektit, joihin voi hakea mukaan

Laureamkon hallitus ja työntekijät ovat jakautuneet kolmeen tiimiin, joiden alla eri projektitiimit toimivat. Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat projektit. Projekteihin mukaan hakeminen tapahtuu lähettämällä projektipäällikölle sähköpostia viimeistään su 24.1.2021.  

Johtotiimi

Tästä löydät avoinna olevat johtotiimin projektit:

Jäsenkannan laajentaminen

Projektipäällikkö: Carita Törhönen
Yhteydenotot: carita@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Tiedätkö sinä joukon potentiaalisia jäseniä, mutta jäsenyytemme ei kohdennu heihin? Kiinnostaisiko sinua lähteä kanssamme laajentamaan yhä entisestään jäsenkantaamme? Tämä projekti on juuri sinulle! Projektin tavoitteena on laajentaa Laureamkon jäsenkantaa uusille ryhmille ja näin ollen tavoittaa yhä useampia opiskelijoita.

Projekti alkaa 15.2. klo 15-17. Projektiin osallistuminen vie ajallisesti n. 20h. Osallistumisesta saat kokemusta jäsenyyden markkinoinnista ja luonti prosessista, sekä voit ansaita opintopisteitä!

Mikäli sinulla on projektista kysyttävää ole yhteydessä Carita Törhöseen!

Yhteisöllisyyden lisääminen

Projektipäällikkö: Sini Heino
Yhteydenotot: sini@laureamko.fi
Kenelle: kampustiimien jäsenille

Oletko toiminut aktiivisesti kampustiimissä ja olet huomannut kehitettävää? Oletko kokenut yhteisöllisyyden puutetta? Kaipaatko yhä tiiviimpää yhteisöä? Jos vastasit kyllä, osallistu yhteisöllisyys projektiin!

Projektin tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä Laureassa ja projekti toteutetaan yhdessä Laurean kanssa. Projektin tiimoilta just sulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Palvelutiimi

Tästä löydät avoinna olevat palvelutiimin projektit:

Laureamkon alumnitoiminnan käynnistäminen

Projektipäällikkö: Janne Silajärvi
Yhteydenotot: janne@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin, myös alumneille

Laureamkon toiminnassa on ollut vuosien saatossa satoja toimijoita, jotka nykyään toimivat mitä erinäisimmillä aloilla. Laureamkon 25v-juhlavuoden kunniaksi Laureamkon tavoitteena on saada aktivoitua alumnitoimintaa! Miten alumnit voisivat hyötyä nykyisistä toimijoista ja toisinpäin? Tule ideoimaan ja suunnittelemaan alumnitoimintaa ja toteuttamaan jo ideoituja alumnitapahtumia. Projektitiimiin otetaan mukaan 1-3 henkilöä. Projektitiimin ensimmäinen tapaaminen on 16.2. Ilmianna kiinnostuksesi Jannelle!

Jäsenyyden sisällön kehittäminen

Projektipäällikkö: Janina Saaristo
Yhteydenotot: janina@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Olisiko juuri sinulla ideoita siitä, miten parannettaisiin meidän jäsenyyttämme? Millaisia etuja sinä ja sinun opiskelijakaverisi kaipaatte? Mitä sinun pitäisi saada meidän jäsenenä? Lähde mukaan meidän projektiimme, jossa kehitetään Laureamkon jäsenyyden sisältöä!

Projektissa pääset kehittämään ja ideoimaan uusia yhteistyökumppaneita etujen suhteen, kehittämään omia myyntitaitojasi sekä luomaan parempaa jäsenyyttä kaikille laureamkolaisille. Projektista voi saada opintopisteitä.

Kampustiimien projektityöskentely

Projektipäällikkö: Carita Törhönen
Yhteydenotot: carita@laureamko.fi
Kenelle: Laureamkon aktiiveille

Projektin tavoitteena on lisätä Laureamkon aktiivien osaamista projektityöskentelyn hyödyntämisestä kampustiimi toiminnassa. Eli löytyykö sinulta uusia ideoita ja näkökulmia, joita kampustiimit voisivat hyödyntää? Osallistumisesta saat arvokasta kokemusta projektityöskentelystä, jota voit mahdollisesti hyödyntää myös omissa opinnoissa sekä työelämässä! Osallistumisesta saat myös opintopisteitä, jotka voit sisällyttää opintojen pisteisiin tai ottaa ne ylimääräisiksi pisteiksi. Ensimmäinen tapaaminen on 4.3.2021 klo 9-11. Projektin työmäärä on noin 10h. Projektiin voivat ilmoittautua kaikki Laureamkon aktiivit. Lisätietoja saat projektipäällikkö Carita Törhöseltä!

Laureamkoviikon kehittäminen

Projektipäällikkö: Minttu Uurinmäki
Yhteydenotot: minttu@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Oletko osallistunut Laureamkoviikolle ja miettinyt, kuinka sitä voisikaan kehittää? No nyt sinulla on siihen elämäsi tilaisuus! Projektin tavoitteena on luoda Laureamkoviikolle tunnistettavampi brändi sekä selkeyttää sen sisältöä. Osallistumalla kerrytät osaamistasi tapahtumien järjestämisestä ja opit hallitsemaan isompia kokonaisuuksia. Osallistumisesta saat myös opintopisteitä, jotka voit sisällyttää opintojen pisteisiin tai ottaa ne ylimääräisiksi pisteiksi.

Ensimmäinen tapaaminen on 3.2. klo 12-14. Projektin työmäärä on noin 20h. Projektiin voivat ilmoittautua kaikki innokkaat Laureamkon jäsenet!

Lisätietoja saat projektipäällikkö Minttu Uurinmäeltä!

Yhteisöllisyyttä verkossa

Projektipäällikkö: Venla Kääriä
Yhteydenotot: venla@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Kiinnostaako sinua kehittää taitojasi tapahtumatuotannon ja virtuaalitapahtumien parissa? Tule mukaan toteuttamaan etätapahtumia kanssaopiskelijoille! Projekti pitää sisällään mm. tapahtumien konseptointia sekä tapahtuman markkinoinnin toteuttamista. Saat mahdollisuuden itse vaikuttaa tapahtumien sisältöön ja toteutustapaan ideointipalavereissa.

Tiimissä pääset kehittämään taitojasi virtuaalitapahtumien tuotannossa, keräämään kokemusta projektityöskentelystä sekä kartuttamaan opintopisteitä.

Edunvalvontatiimi

Tästä löydät avoinna olevat edunvalvontatiimin projektit:

Opiskelijasta äänestäjäksi

Projektipäällikkö: Ella Hokkanen
Yhteydenotot: ella@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Onko sinulla palava halu vaikuttaa yhteiskuntaan? Laureamkon kuntavaaliprojektiin osallistuminen antaa mahdollisuuden vaikuttaa opiskelijoiden arkeen ja yhteiskuntaan ja edistää nuorten sekä opiskelijoiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Projektista saa kokemusta poliittisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä! Opit myös argumentaatio- ja ryhmätyöskentelytaitoja projektin aikana.

Verkkoedunvalvontapalveluiden kehittäminen

Projektipäällikkö: Suvi Nieminen
Yhteydenotot: suvi@laureamko.fi
Kenelle: kaikille avoin

Oletko kiinnostunut tuottamaan Laureamkon jäsenyydelle lisäarvoa ja vaikuttamaan uusiin edunvalvonnan verkkopalveluihin? Tässä projektissa suunnitellaan jäsenille tuotettavia uusia edunvalvonnan verkkopalveluita. Saat projektiin osallistumalla hyödyllistä kokemusta palvelumuotoilusta, viestinnästä ja vaikuttamistyöstä!