Uusi vuosi ja uudet kuviot? Miten olisi siis osallistuminen opiskelijakunnan projektiin (tai miksei vaikka useampaan)? Meillä on tällä hetkellä avoinna yhdeksän projektia, joista suurin osa on avoinna kenelle vain. Toimintaamme voi opinnollistaa eli osallistumalla toimintaamme voit ansaita myös opintopisteitä! Kirjoitamme myös pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi projektin päätyttyä. Projektitapaamiset järjestetään toistaiseksi verkossa.

Juhlavuotemme kunniaksi yhden projektin tavoitteena on käynnistää Laureamkon alumnitoiminta ja tämä projekti on avoinna meidän alumneillemme. Opintopisteitä tästä ei kerry, mutta tämä projekti tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään juuri sinua kiinnostavaa alumnitoimintaa!

Tutustu tarkemmin projektien ilmoituksiin täältä ja laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla projektipäällikölle viimeistään su 24.1.2021 aikana. Projektipäälliköltä voit kysyä myös lisätietoa projektista, mikäli aihe kiinnostaa, mutta haluat tietää lisää ennen mukaan hakemista.