Digital Wellbeing Sprint tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työelämässä elintärkeitä avoimen innovaation, yhteiskehittämisen ja nopean prototypoinnin taitoja monialaisessa ja monikulttuurisessa tiimissä. Tiimiin kuuluu tekijöitä niin opiskelijoista, yrityksistä, julkisesta sektorista sekä kolmannesta sektorista. Tämä intensiivinen opintoviikko tapahtuu elokuun 11.-18. päivä. Digital Wellbeing sprint on myös opiskelijoille täysin ilmainen!

 

Kuusipäiväisen Sprintin kaksi ensimmäistä päivää järjestetään Espoossa. Toisen päivän iltana osa opiskelijoista ja muista Sprintiin osallistujista siirtyy Lapinjärvelle, jossa he jatkavat toimeksiannon työstämistä muiden osallistujien jatkaessa tiimityötään Espoossa. Sprintin viimeinen päivä perjantai 18.8. on Espoossa, jossa kaikki tiimit esittävät ideansa tuomaristolle. Sekä Espoossa että Lapinjärvellä työskentelevät tiimit voivat myös halutessaan osallistua vapaaehtoiseen iltaohjelmaan. Lapinjärvellä oleville järjestetään yhteisasumismahdollisuus maanantaista torstaihin 14.-17.8. sekä kuljetus Lapinjärvelle ja takaisin pääkaupunkiseudulta maanantaina/torstaina.

 

Digital Wellbeing Sprint on osa Professional Summer Schoolia, joka on Metropolian, Laurean ja Haaga-Helian yhteistyössä järjestämä kesäopintojen kokonaisuus. Opintojen opetuskielenä toimii englanti. Hakuaikaa on toukokuun 15. päivään asti, joten älä jää miettimään, vaan hae! Ilmoittautuminen ja lisätiedot löydät tästä linkistä (vain englanniksi).