Onko opiskelijakulttuurin kehittäminen sinulle sydämen asia? Haluatko olla luomassa entistä isompaa ja mahtavampaa Laureamkon Wappua? Löytyykö sinulta luontaista johtajuutta ja kykyä organisoida isojakin kokonaisuuksia? Mikäli vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Projektipäällikkö vastaa tehtävässään huhtikuussa 2020 toteutettavan Laureamkon Wapun tapahtumakokonaisuuden koordinoinnista ja projektitiimin johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä kokonaisbudjetin laatimisesta ja palautteen keräämisestä, analysoinnista sekä kehitysehdotusten esittämisestä. 

Projektipäällikön tueksi kootaan ohjausryhmä, joka koostuu yhdestä Laureamkon työntekijästä ja kahdesta hallituksen jäsenestä. Projektipäällikkö toimii yhdessä projektitiimin kanssa, joka koostuu wappuviikon eri tapahtumien sisäisten tiimien edustajista.

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja tehtävä soveltuu erityisesti henkilöille, joilla on jo tapahtumatuotantokokemusta. Myös tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot ovat eduksi. 

Projektipäällikölle maksetaan tehtävästä 1000e kertakorvaus tapahtuman jälkeen. Lisäksi hänellä on mahdollisuus ansaita 7,5% tuotoista ohjausryhmän asettamien tavoitteiden toteutuessa. 

 

Hakukriteerit

Hakijalta edellytetään:

  •  kiinnostusta ja kokemusta tapahtumatuotannosta
  •  projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  •  kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan:

  •  opiskelijakulttuurin vankka tuntemus sekä Laurean opiskelijatuntemus
  • markkinointi- ja viestintätaidot
  •  graafinen osaaminen
  • opiskelijakunnan jäsenyys

 

Haku tehtävään päättyy 3.11. Lähetä hakemuksesi siihen mennessä osoitteeseen rekry @ laureamko.fi. Haastattelut toteutetaan Laurea Tikkurilan ja/tai Tikkurilan kampuksella 7.11. Projektipäällikön valinta tapahtuu 12.11.2019 ja hakijoille ilmoitetaan päätöksestä henkilökohtaisesti viimeistään 13.11. Tehtävä alkaa välittömästi valinnan jälkeen.

Lisätietoja ja mahdolliset kysymykset voi osoittaa Jani Viidalle ([email protected])  ja Niina Leppälälle ([email protected]).