Sykkiikö sydämesi yhteisön luomiselle? Etsimme harjoittelijaa kehittämään opiskelijakunta Laureamkon kampustiimitoimintaa.

Laureamko järjestää aktiivista kampustoimintaa. Laureamko rekrytoi ja kouluttaa jokaiselle kampukselle kampustiimin, joka järjestää yhteisöllistä toimintaa kampuksen opiskelijoille, tarjoaa vertaisneuvontaa opiskelijoille ja vaikuttaa kampuksella. Kampustoiminnan tavoitteena on lisätä Laurean ja Laureamkon yhteisöllisyyttä paikallisella tasolla. Kampustoiminnassa opiskelijat oppivat monipuolisia taitoja kuten johtamista, tapahtumien järjestämistä, asiakaspalvelua sekä projekti- ja ryhmätyötaitoja. Laurean palvelututkimuksessa 2019 havaittiin, että yhteisöllisyyden kokemuksissa ja opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuuksissa on eroja kampuksittain.

Harjoittelussa pääset perehtymään monipuolisesti järjestötoimintaan liittyviin työtehtäviin kuten viestintään, kouluttamiseen, tapahtumien järjestämiseen ja vapaaehtoisten koordinointiin. Opit toiminnan kehittämisestä ja suunnittelusta. Kehittämistehtävänäsi on suunnitella yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumakonsepteja jokaiselle Laurean kampukselle ja toteuttaa niitä yhteistyössä kampustiimien kanssa. Osana kehitystehtävää ideoit uusia toimintatapoja kampustiimeille ja vaikuttamismahdollisuuksia opiskelijoille.

Edellytämme valittavalta henkilöltä

  • Opintoja Laureassa

Eduksi katsotaan

  • Kokemus yhteisöllisyyden kehittämisestä
  • Osaaminen tapahtumien järjestämisessä
  • Oma-aloitteisuus
  • Sujuva englannin kielen taito

Harjoittelun kesto on 20 viikkoa syksyllä 2020. Tarkemmat ajankohdat sovitaan valittavan henkilön kanssa. Pääsääntöinen työpisteesi on Laurean Tikkurilan kampuksella, mutta harjoittelu vie myös usein muille kampuksille. Harjoitteluun kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 15.4.2020. Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi 17.4., jolloin ilmoitamme myös mahdolliseen haastatteluun valituille.

Mahdolliset haastattelut järjestetään Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella tai etänä joko 22.4. tai 27.4.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Mari Lehtoruusu, tavoitettavissa [email protected] ja 044 2877 161.