Asianatuntijana työtehtäviisi kuuluu laajasti koko edunvalvontamme kirjo; koulutuksen kehittäminen, opiskelijoiden hyvinvointi, kansallisten sekä kansainvälisten asioiden seuraaminen ja kaupunkivaikuttaminen. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa edunvalvonnan koordinointi, hallituksen ja muiden toimijoiden tukeminen edunvalvonnassa sekä opiskelijaedustajien valintaprosessi ja perehdyttäminen. Edunvalvonnasta vastaavana asiantuntijana pääset myös koordinoimaan ja tuottamaan sisältöä edunvalvonta- ja vaikuttamisviestintään.

Opiskelijoiden tukena oleminen opiskeluun ja opiskelijan arkeen liittyvissä pulmissa sekä heidän yhteydenottoihin vastaaminen sisältyy työpäiviisi säännöllisesti. Mikäli opiskelija toivoo, voi asiantuntija olla mukana tukihenkilönä esimerkiksi kuulemistilaisuudessa. 

Mitä me toivomme sinulta?

  • Laajaa tietämystä opiskelijoiden edunvalvonnasta
  • Tuntemusta korkeakoulu- sekä opiskelijakuntakentästä
  • Tuntemusta poliittisesta toiminnasta, esimerkiksi kuntapäätöksenteosta
  • Aktiivista ja motivoitunutta otetta viestintään
  • Kielitaitoa ainakin erinomaisen suomen ja sujuvan englannin kielen verran
  • Valmiutta työskennellä muuttuvassa työympäristössä vuosittain vaihtuvien toimijoiden kanssa
  • Valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin
  • Oma-aloitteisuutta, priorisointi- sekä tiimityöskentelytaitoja

Toivomme, että sinulta löytyy aktiivinen ote viestintään, loistavat yhteistyötaidot sekä osaamista ja intoa toimia luottamustoimijoiden parissa yhteisöllisyyttä edistäen. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Näkemys vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä sekä valmiit verkostot ja verkostoitumistaidot katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, HSL ABC-lipun ja viikoittaisen liikuntatunnin. Lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa  liikunta- ja kulttuurisetelit, joustavat työajat. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien TES). Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään IV. Pääsääntöinen työpisteesi on Laurean Tikkurilan kampuksella, mutta työ vie myös usein muille kampuksille. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä. Tarjoamme työntekijöille joustavat etätyömahdollisuudet. 

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] 15.5.2022 klo 23.59 mennessä. Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä hakijoihin viimeistään 16.5. sekä haastatteluun valituille toimitamme ennakkotehtävän.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 18.5. ja perjantaina 20.5. Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Lisätiedot tehtävästä:
toiminnanjohtaja Janne Silajärvi, 044 313 0112, [email protected] (vastaa yhteydenottoihin 9.5. jälkeen)
hallituksen puheenjohtaja Suvi Nieminen, 044 287 7151, [email protected]