Vaaliliitto LauResto on syksyllä 2021 muodostettu restonomiopiskelijoiden liitto Leppävaaran kampukselta. Liiton jäsenet Janina ja Venla ovat neljännen vuoden opiskelijoita ja fuksivahvistuksemme Waltteri on aloittanut opinnot tänä syksynä.

Vaaliteemamme ovat yhteisöllisyys, opiskelijalähtöisyys sekä hyvinvointi. Tahdomme varmistaa kaikille opiskelijoille opiskelumuodosta ja taustasta riippumatta yhtälaiset oikeudet edunvalvontaan sekä opiskelijayhteisön tarjoamaan tukeen. Restonomeja on paljon mukana Laurreamkon aktiivitoiminnassa, mutta viime vuosina harvemmin edustajistossa asti. Olemme ehkä vain murto-osa Laurean opkskelijoista sekä vain Leppävaaran kampuksella. Tästä huolimatta haluamme silti vaikuttaa Laureamkon asioihin aktiivisesti. Meiltä löytyy näkemystä Laureamkon tulevaisuudesta ja siitä kuinka ottaa entistä paremmin huomioon erilaiset opiskelijat sekä heidän tarpeensa.

Lähdetään yhdessä tekemään töitä paremman yhteisöllisyyden eteen Laureassa!

LauReston ehdokkaat:
#17 Waltteri Jarva
#18 Venla Kääriä
#19 Janina Saaristo

Äänestys on käynnissä 27.10.-3.11.2021. Kaikki vaaliliitot sekä ehdokkaat löydät vaaligalleriastamme täältä sekä Tuudosta.