Hei opiskelija, etsitkö uutta kotia? Haaveiletko elämästä modernissa kodissa erinomaisilla kulkuyhteyksillä ja lähipalveluilla? Jos vastasit kyllä, nyt on tilaisuutesi tutustua Juli Tikkurilan Onnekkaaseen ja Verrattomaan ja voit vuokrata unelmiesi kodin vaikka heti verkosta!

SIJAINTI JA LÄHIPALVELUT: Onnekkaasta ja Verrattomasta pääset Laurean Tikkurilan kampukselle kätevästi pyörällä kolmessa minuutissa, kun taas kävellen matkaan menee kahdeksan minuuttia. Juna-asema, Dixi ja kauppakeskus Tikkuri sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan ja Triplaan sujahdat junalla 20 minuutissa, kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palveluiden äärelle reilussa vartissa ja lentokentälle vain 20 minuutissa. Mikäli tykkäät ulkoilla, pääset Keravanjoen rantareitille kymmenessä minuutissa.  Myös päiväkoti, koulut ja leikkipuistot ovat kävelyetäisyydellä.

PARASTA ASUNNOISSA: Kohteista löytyy huoneistoja moneen makuun ja elämäntilanteisiin kompakteista yksiöistä tilaviin saunallisiin perheasuntoihin. Kohteiden kaikissa asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit, tilavat kylpyhuoneet pesukoneliitännöillä ja hyvin varustelluista keittiöistä löytyy esimerkiksi kvartsitaso ja astianpesukone. Modernien ja viihtyisien asuntojen lisäksi kohteessa on toimivat yhteistilat: taloyhtiöstä löytyy sauna, pesutupa, kuivaushuone ja Onnekkaassa on tilava kerhohuone, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi kaveriporukan illanviettoihin.

MIKSI JULI?: Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Juli Tikkurilan Verrattomalle on myönnettu Very Good-tason BREEAM-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Very Good-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

Juli-kodeissa on lemmikit sallittu ja 50Mbit Internet kuuluu vuokraan. Julin oma asiakaspalvelu on tukenasi koko asumisen ajan ja Juli-asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja, kuten muuttoon, vakuutuksiin ja sähkösopimuksiin liittyviä etuja. Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta, jolloin et joudu kilpailemaan muiden hakijoiden kanssa, vaan sinä itse saat valita kotisi. Asunnon vuokrauksen yhteydessä maksetaan 500 euron ennakkomaksu, joka vähennetään asunnon ensimmäisestä vuokrasta. Takuuvuokraa ei asunnoissamme ole. Kodeissamme on myös tyytyväisyystakuu. Kotimme ovat aina uusia tai hyväkuntoisia, joten voit luottaa siihen, että asunto vastaa kuvaustaan. Tämän takia annamme asunnoillemme aina tyytyväisyystakuun: Mikäli muutat mielesi ennen sopimuksen alkamista, palautamme sinulle ennakkovuokran täysimääräisenä.

MITÄ SEURAAVAKSI?: Eikö kuulostakin hyvältä? Tutustu asuntoihin lisää verkkosivujemme kautta ja voit varata unelmiesi kodin vaikka heti suoraan verkosta! Mikäli uusi koti tuntuu ajankohtaiselta, mutta haluaisit asua jossakin toisessa sijainnissa, meiltä löytyy pääkaupunkiseudulta myös useita muita kohteita, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme!

Lue lisää tästä!