Laureamkon uutena edunvalvonnasta vastaavana asiantuntijana on aloittanut Ada Saarinen. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto ry:n hallituksessa.

”Olen todella innoissani tilaisuudesta päästä edistämään opiskelijoiden asemaa ja syventämään osaamistani edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä. Olen myös iloinen lämpimästä vastaanotosta, jonka olen saanut Laureamkon porukalta!”, Ada kertoo.

Ada tulee työskentelemään Laureamkon edunvalvontatiimissä. Hänen vastuulle kuuluu mm. opiskelijoiden hyvinvointi, koulutuksen kehittäminen ja kuntavaikuttaminen. Lisäksi Ada on mukana edunvalvonnan palvelullistamisessa, jota tehdään yhdessä Laurean opiskelijoiden kanssa.

”Mahtavaa saada Adan kaltainen asiantuntija joukkoomme varsinkin näin vaalivuonna. Hänen aikaisempi kokemuksensa valtakunnallisten asioiden edistämisessä Suomen ylioppilaskuntien liitossa antaa varmasti paljon myös meidän toimintamme kehittämiseen.” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Silja Nurmi innoissaan.

Adan tavoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 044 2877154 (numero käytössä 3.6. alkaen).