3AMK eli Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian strateginen liittouma tarjoaa jälleen opiskelijoille mahdollisuuden osallistua myös muiden ammattikorkeakoulujen opintojaksoille. 3AMK:n opinnot koostuvat osaamista laajentavasta tarjonnasta, kieliopinnoista ja osaamispoluista. Ensivalinta on käynnissä 10.6. saakka.

Osaamista laajentava tarjonta tarkoittaa yksittäisiä eri laajuisia opintojaksoja. Tarjolla on opintojaksoja aina yrittäjyydestä kuvankäsittelyyn. Kieliopintoja voit valita sekä Haaga-Heliasta, Laureasta ja Metropoliasta, että Aalto-yliopistosta. Osaamispolut koostuvat useammasta opintojaksosta ja tavoitteena on kerryttää monialaista osaamista työelämän tarpeisiin. Ne ovat laajuudeltaan 10 tai 15 opintopistettä.

Elokuussa on tarjolla myös Metropolian organisoima ICT Summer School. Kokonaisuus kestää koko elokuun ja joka viikko on tarjolla uudenlainen kattaus ICT-alan opintojaksoja intensiivitoteutuksina.

Keskustele etukäteen opintojen ohjaajasi kanssa sopiiko opintojakso tai osaamispolku korvaamaan pakollista opintojaksoa vai kerryttääkö se vapaavalintaisia opintopisteitä.

Tutustu tarjontaan ja muista myös englanninkieliset opinnot!