Tule tekemään itsesi näköistä liikuntaa! Voit nyt ensimmäistä kertaa koskaan hakea Zone-tutoriksi – uudenlaiseksi liikuntatutoriksi – edistämään opiskelijoiden liikkumista hauskalla tavalla ja hyvässä seurassa.

Nyt haetaan Zone-tutoreja koko lukuvuodeksi 2017-2018. Liikuntatutorin rooli on innostaa, motivoida, tukea ja kannustaa muita opiskelijoita liikunnan pariin. Erityisesti toivomme innostuksen tarttuvan vähemmän liikuntaa harrastaviin opiskelijoihin. Liikkua voi uusissa Zone-liikuntapalveluissa tai niiden ulkopuolella – me koulutamme ja annamme tukea sinulle koko lukuvuoden ajan. Haku on käynnissä 7.- 21.4., joten toimi pian.

Zone-tutorina toimimisesta saat opintopisteitä, liikuntapassin, Zone-tutorpaidan sekä vain Zone-tutoreille tarkoitettuja etuja. Täältä löydät hakemuksen, josta löytyy lisätietoa. Zone-tutoreita haetaan kaikkien kolmen ammattikorkeakoulujen eli Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoista. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan porukkaan, jossa voit tehdä yhteistyötä paitsi muiden koulutusalojen opiskelijoiden, myös muiden koulujen opiskelijoiden kanssa.

 

Zone-liikuntapalvelut kouluttaa kaikki tutorit yhdessä opiskelijakuntien kanssa. Tutorina toimimisen edellytyksenä on osallistua seuraaviin koulutuksiin:

  • Ti 16.5. klo 17.00 – 19.30 aloitus ja koulutustilaisuus
  • Ti 13.6. 17.00 ryhmäytyminen – mukavaa yhdessätekemistä ja lajikokeiluja
  • Ma 21.8. klo 17.00 Tulevan toiminnan suunnittelukoulutus

Koulutukset ovat kaksikielisiä, suomeksi ja englanniksi.

 

Hyppää mukaan liikunnan taajuudelle!

 

Lisätietoja:

Zone-liikuntapalvelut:
Lotta Vuorela
[email protected]
045 2670823

Laureamko:
Asiantuntija
Janne Silajärvi
[email protected]