Palkallinen harjoittelu (kaksi paikkaa): Tule tekemään maailman upein SportAppro!

Haluatko päästä luomaan täysin uudenlaista opiskelijakulttuuria? Oletko organisaattori, jonka näpeissä kaikki langat pysyvät? Uitko somessa kuin kala vedessä? Et pysy housuissasi, kun pääset tekemään opiskelijoille siistiä hyvinvointitapahtumaa?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme huipputyyppi. Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut hakee yhdessä pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kanssa harjoittelijoita la 4.5. pidettävään pääkaupunkiseudun ensimmäiseen SportAppro-tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Arabian alueella Arcadan, Diakin ja Metropolian kampuksilla sekä niiden läheisyydessä. Haemme:

  • Yhtä harjoittelijaa tapahtumakoordinaattoriksi, jonka vastuulla on tapahtuman sisällön tuottaminen ja käytännön järjestelyt. Et joudu hyppäämään kylmään veteen, sillä SportAppron järjestelyt on jo aloitettu – sinun täytyy ottaa homma haltuusi projektiryhmän ja appropäälliköiden alaisuudessa. Tapahtumakoordinaattori on täysipäiväinen ja suunniteltu ajanjakso 29.3.-9.5. Harjoittelupalkalla 1200e/kk harjoittelusta kertyy yhteensä 1431e.
  • Yhtä harjoittelijaa some- ja markkinointiguruksi, joka yhdessä opiskelijakuntien kanssa saa viestin tapahtumasta välitettyä kaikille AMK-opiskelijoille pääkaupunkiseudulla. Vastaat tapahtuman viestinnän toteuttamisesta markkinointisuunnitelman perusteella sekä tapahtuman vapaaehtoisten rekrytoimisesta ja heidän koordinoinnistaan projektiryhmän ja appropäälliköiden alaisuudessa. Some- ja markkinointiguru on suunniteltu 13.-31.3. 80% työajalla (perjantait vapaat) ja 1.4.-9.5. 100% työajalla. Harjoittelupalkalla 1200e/kk harjoittelujaksolta 13.3.-9.5. kertyy yhteensä 2 169e.

Arvostamme organisointi- ja paineensietokykyä sekä kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Kokemus markkinointimateriaalien tekemisestä (esim. Photoshop, Canva tms.) on äärimmäisen hyödyllistä. Oma-aloitteisuus, opiskelijakulttuurin ja approjen tunteminen sekä kokemus opiskelijayhdistyksistä katsotaan hyödyksi. Olet hakemamme harjoittelija, jos osaat suomea ja englantia hyvin. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Pomoinasi eli yhteyshenkilöinäsi toimivat opiskelijakuntien liikuntavastaavat eli työilmapiiri on rento. Töitä pystyt tekemään joustavasti eri pääkaupunkiseudun kampuksilla ja tarvittaessa etänä.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen [email protected] 28.2. mennessä. Kerro hakemuksessa kumpaan tehtävään haet (voit hakea myös molempiin). Kutsumme haastatteluun jo haun aikana – toimi siis nopeasti!

Lisätietoja:

Appropäällikkö Pinja Hyttinen, tapahtuman sisältö ([email protected], puh. 040 54 64 844)

Appropäällikkö Alina Martikka, markkinointi ([email protected], puh. 040 51 82 936)