Vuoden 2021 edustajiston järjestäytymiskokouksessa 16.11.20 valittiin niin edustajiston puheenjohtajisto kuin hallitus (uutinen valinnoista löytyy täältä). Keitä nämä valitut ihmiset sitten ovat? Tutustutaanpas heihin hieman paremmin! Pyysimme valittuja henkilöitä esittelemään itsensä ja kertomaan muutaman hauskan faktan, kuten lempijoululaulunsa. Mikäli haluat kysyä valituilta jotakin, voit laittaa heille sähköpostia. Kaikkien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]laureamko.fi.

Panu Nilsson, edustajiston puheenjohtaja 2021

”Olen Panu Nilsson ja opiskelen liiketaloutta Leppävaaran kampuksella. Aloitin opintoni Laureassa tammikuussa 2020. Korkeakouluopintoni olen aloittanut alun perin Lappeenrannan Teknillisellä Yliopistolla, mutta ne keskeytyivät toistaiseksi sairastuttuani. Olen syntynyt Helsingissä ja ehtinyt asustaa usealla eri paikkakunnalla, kuten Lappeenrannassa ja Lohjalla, mutta enimmäkseen olen elänyt Espoossa, jossa nykyisinkin asun. Vapaa-ajallani mm. pelaan jalkapalloa HJK:ssa ja katselen elokuvia sekä sarjoja.

Minun lempijoulubiisini on ehdottomasti Let It Snow – itsensä Frank Sinatran laulamana tietenkin.

Lukuun ottamatta ilmiselvää liiketalouteen ja muutoin koulutukseen liittyvää kirjallisuutta, viimeisin lukemani kirja on Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni. Pidin kirjassa eniten siitä, että se sai spekuloivan ja kriittisen luonteeni mukavasti aktivoitumaan.

Tulevan vuoden osalta toivon, että olemme huomanneet, että haastavimmistakin olosuhteista huolimatta toiminnan saa jatkumaan ja toimimaan – sekä odotan, että olemme ottaneet kaiken mahdollisen opin vastaan ja osaamme alati paremmin ennakoida, reagoida sekä kehittää ja kehittyä.”


Joonas, edustajiston varapuheenjohtaja 2021

”Olen Joonas Keränen, 24-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Hyvinkään kampukselta ja tulin valituksi Laureamkon vuoden 2021 edustajiston varapuheenjohtajaksi. Asun tällä hetkellä Jokelassa kahden kämppiksen ja kissan kanssa ja vapaa-aikaani vietänkin paljon kotosalla mikäli en ole koulussa, töissä tai aktiivitoiminnassa, sillä muuttaessani keväällä kerrostaloyksiöstä omakotitaloon on kotona hengailukin alkanut maistumaan ihan uudella tavalla.

Mun lempijoulubiisi on ehdottomasti Marco Hietalan versio kappaleesta Varpunen Jouluaamuna koska onhan se nyt vaan kova tulkinta!

Viimeisin lukemani kirja on Blaine Hardenin kirja Pako Pohjois-Koreasta: Leiri 14. Rankkaa luettavaa, mutta suosittelen.

Odotan vuodesta 2021 aivan järisyttävän mahtavaa aktiivivuotta, sillä olen mukana nyt niin edustajistossa, Hyvinkään kampustiimissä, tuutorina kuin opiskelijaedustajana. Eihän tähän voi oikeastaan muuta todeta, kuin että meikäläinen elää elämänsä parasta aikaa!”Carita Törhönen, hallituksen puheenjohtaja 2021

”Oon Carita Törhönen, hallituksen 2021 puheenjohtaja. Olen sairaanhoitajaopiskelija hyvinkäältä. Olen kotoisin Hikiältä, joka on pienkylä Hausjärvellä.

Vapaa-aikani kuluu koiraani halien ja hänelle epätoivoisesti temppuja opettaen. Olen muutoinkin kovin perhekeskeinen, joten vietän paljon aikaa heidän kanssaan.
Mikä on mun lempijoulubiisi? No mäpä kerron kaksi. Kun joulupukki suukon sai on yski lemppareistani, koska siinä tarina kerrotaan hauskasti lapsen näkökulmasta. Toisena on Hei mummo, jonka tarina on haikea, mutta valloittava.
Viimeisin kirja, jonka luin on Idiootit ympärilläni. Suosittelen kirjaa, koska opin siinä itsestäni ja tunnistamaan muiden ympärilläni olevien erilaisia toimintatapoja.”

 


Jenna Jourio, hallituksen varapuheenjohtaja 2021

”Mun nimi on Jenna ja oon 24-vuotias terveydenhoitajaopiskelija Otaniemen kampukselta. Ensi vuonna toimin Laureamkossa hallituksen varapuheenjohtajana!

Asustelen Kalliossa. Ihan alunperin oon Pernajalta (pisteet sulle, jos tiedät missä se on), mutta pienen elämäni oon elänyt Espoossa. Harrastuksiin mulla kuuluu maalailu, piirtely ja lauleskelu. Vapaa-ajalla tykkään pitää leffa ja viini-iltoja kavereiden kanssa.
Mä R A K A S T A N joulua!
Mun lempi joulubiisejä on kaksi, Mamban ”Joulu peruutettu” ja legendaarinen Petteri Punakuono!
Hauska fakta! Luotettavan lähteen mukaan oon itse laulanut ympäri vuoden petteriä asti kun osasin puhua aina 7v asti (kiitos tästä äiti) 😂
Viimeisin kirja minkä oon lukenut on varmaan Kim Hyun Hee – sieluni kyyneleet. Suosittelen!!
Ensivuodelta mä odotan uuden oppimista, omien pelkojen voittoa ja ihania muistoja! En malta odottaa 💕

Ella Hokkanen, hallituksen jäsen 2021

”Olen 26-vuotias toisen vuoden liiketalouden opiskelija Tikkurilan kampukselta. Asuttuani 6 vuotta Tikkurilassa, ihan kampuksen vieressä, tein ison maiseman vaihdoksen ja muutin Hämeenlinnaan elokuussa. Tykkään varmaan kaikesta urheilusta, mitä voi harrastaa sekä neulomisesta. (Erikoinen yhdistelmä) Niiden lisäksi olen hurahtanut joogaan ja meditointiin ihan täysin.

Lempijoulubiisini on ehdottomasti Jari Sillanpään versio Valkeasta joulusta, joka kerta tulee kylmät väreet, kun kuuntelen sen.

Viimeisin luettu kirja on Maria Veitolan Veitola ja suosittelen sitä aivan ehdottomasti kaikille!

Ensi vuodelta Laureamko:ssa odotan oppivani hurjasti ja pääseväni tekemään paljon töitä. 😊

 

 


Venla Kääriä, hallituksen jäsen 2021

”Oon Venla, 23-vuotias kolmannen vuoden restonomiopiskelija Leppävaaran kampukselta ja oon nyt pari vuotta toiminut kampustiimissä. Asun Helsingissä ja oon alunperin kotoisin Tampereelta. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereitten kanssa, kävellä luonnossa, valokuvata sekä kuunnella äänikirjoja ja true crime podcasteja. Rakastan kahvia ja auringonlaskuja.

Täytyy tunnustaa etten oo juurikaan joulubiisien superfani mutta ehkä mun lempijoulubiisi on silti Katri Helenan Joulumaa koska se on jotenkin niin hyväntuulinen.

Viimeisin kirja jonka oon kuunnellut oli Antti Holman Kaikki elämästä(ni) ja se oli ihan hauska, suosittelen.

Hallitusvuodelta odotan jännittäviä projekteja, uusien ihmisten tapaamista ja paljon uusien taitojen oppimista.”

 


Suvi Nieminen, hallituksen jäsen 2021

”Mä olen Suvi Nieminen, 22 vuotta. Opiskelen liiketaloutta Hyvinkään kampuksella. Olen muuttanut Hyvinkäälle opintojen perässä noin vuosi sitten. Alunperin olen kotoisin Heinolasta. Vapaa-ajalla, jos sitä koulutehtävien jälkeen jää, tykkään leipoa todella paljon sekä myös vastapainoksi lenkkeillä, mieluiten metsässä.

Mun lempijoulubiisi on You make it feel like Christmas. Se on ihanan rento, hyvän mielen joulukappale ja sitä tuleekin kuunneltua repeatilla useaan kertaan joulun aikana.
Oon aika huono lukemaan kirjoja, mutta rakastan kuunnella niitä. Pidin vähän aikaa taukoa, mutta nyt mulla on itse asiassa uudelleen kuuntelussa Adam Kayn Kolme yövuoroa jouluun on. Ehkä se, että tää on uudelleen kuuntelussa, kertoo jo siitä että pidän siitä. Kirjassa kerrotaan nuoren lääkärin työvuoroista joulunpyhinä. Siellä voi sattua mitä vaan!
Mitä odotan eniten laureamkolta ensi vuonna? Odotan tutustumista uusiin, mahtaviin tyyppeihin. Sitä, että pääsen haastamaan itseäni uusissa tehtävissä. Ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa, koska kaikilla on jokseenkin edes samat mielenkiinnon kohteet!”

Bill Ojwaka, hallituksen jäsen 2021

”Oon Bill ja opiskelen Leppävaaran kampuksella turvallisuutta ja riskienhallintaa kolmatta vuotta. Asun Espoossa, mutta alunperin oon kotoisin Tampereelta! Muutin tänne 2005 ja siitä asti asustellut Espoon nurkilla. Vapaa-aikana tykkään pelata, soittaa saksofonia ja bassoa sekä tänä vuonna alotin brasilian jiu-jitsun. Monipuolista toimintaa, mutta on se välillä ihan kiva vain makoilla ja katsoa Netflixiä!

Lemppari joulubiisiä on vaikea päättää, koska joulu on mun lempijuhlapyhä ja tykkään kaikista biiseistä. Täytyy kuitenkin sanoa, että Silent Night -biisiä tulee joulusin kuunneltua eniten.
En oo lukenu kirjaa PITKÄÄN aikaan (LOL!).
Ensi vuodelta odotan mielenkiintoisia ja kokemusrikkaita tehtäviä hallituksessa, paljon uusia tuttavuuksia ja ystäviä sekä ennenkaikkea, hauskanpitoa!
Nähdään ensi vuonna!”

 


Janina Saaristo, hallituksen jäsen 2021

”Oon Janina Saaristo, 23v, opiskelen palveluliiketoimintaa Leppävaarassa. Asustelen Länsi-Espoossa ja oon alun perin Raumalta kotoisin. Vapaa-ajalla tykkään kattoa sarjoja tai leffoja ja lukea, sekä lenkkeillä.

Mun lempijoulubiisi on Tulkoon joulu, koska siihen liittyy niin paljon hyviä muistoja isostoimintaan liittyen, ja se on varmasti ainoo joululaulu mitä tullaan laulamaan kesällä vuodesta toiseen.

Viimesin kirja minkä oon lukenu (kuuntelen liikaa äänikirjoja, niitä ei lasketa) on Samu Haberin elämäkerta, Forever Yours, ja se oli oikeesti todella hyvä kirja ja oli pakko lukea kerralla.

Ootan ensivuodelta Laureamkoon liittyen sitä, että pääsee tekemään kaikkea uutta, tutustumaan uusiin ihmisiin, auttamaan muita ja näkemään millasta on olla niin vastuullisessa tehtävässä kuin Laureamkon hallitus.”

 

 


Minttu Uurinmäki, hallituksen jäsen 2021

”Olen Minttu Uurinmäki, 21 vuotta ja Järvenpäästä kotoisin. Opiskelen Hyvinkään kampuksella liiketaloutta nyt toista vuotta.

Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti esimerkiksi katsomalla leffoja, lukemalla ja tekemällä käsitöitä.
Lempijoululaulua on tosi vaikeeta valita, mutta ykkönen tällä hetkellä taitaa olla Leevi and the Leevingsin Jossain on kai vielä joulu. Kyseinen biisi oli myös lempparini kun olin pieni.
Olen myös kirjojen ja äänikirjojen suurkuluttaja. Viimeksi lukemani kirja oli Markus Zusakin Kirjavaras, mikä onkin yksi parhaista kirjoista, mitä olen pitkään aikaan lukenut!
Tulevalta vuodelta ja ennen kaikkea hallitusvuodelta odotan ennen kaikkea uusia kokemuksia ja uusiin ihmisiin tutustumista!