Perinteiseen tapaan Laureamkon vuosijuhlilla 14.12. muistettiin kuluneena vuonna ansioituneita toimijoita. Lisäksi juhlassa jaettiin opiskelijakunnan ansiomerkit, joiden saajia pystyi ehdottamaan avoimessa haussa aiemmin syksyllä. Juhlassa paljastettiin myös stipendien saajat. Tänä vuonna stipendejä jakoi Laurean opettajat ry, Poikkitieteellinen Pursiseura ry sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset.

Onnea kaikille palkituille!

 

Ansiomerkit

Kultaisen ansiomerkin sai tänä vuonna:

Katri Ojasalo

Niina Leppälä

Janne Silajärvi

Hopeisen ansiomerkin sai:

Katja Sánden

Saana Simonen

Simo Takanen

 

Vuoden kampustiimi

Otaniemi

”Otaniemen kampustiimi on tehnyt vuonna 2019 huikeaa työtä uusien toimijoiden rekrytoimisessa. Otaniemi on myös ansiokkaasti nostanut tuotemyyntiään. Kampustiimistä huokuu hyvä yhteishenki ja toimijat ovat osallistuneet aktiivisesti Laureamkon järjestelmiin koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Kampustiimi on omalla esimerkillään edistänyt laureamkolaisuuden ilosanomaa.”

 

Vuoden laurealainen

Kati Komulainen

”Kati on helposti lähestyttävä ja aidosti opiskelija- ja opiskelijakuntamyönteinen. Katin ansiosta paikallinen yhteistyö E-yksikössä on toiminut Laurean ja Laureamkon välillä erinomaisesti.
Hän arvostaa opiskelijoiden näkemystä, kuulee mielellään kehitysehdotuksia ja vie niitä myös eteenpäin.”

 

Vuoden laureamkolainen

Noora Kreula

”Noora on vuoden aikana kasvanut rohkeaksi ja aktiiviseksi laureamkolaiseksi. Hänellä on uskomaton kyky innostaa ympärillä olevia ihmisiä, ja hänen pirteytensä tarttuu myös muihin.
Nooralla on hyvä tatsi hommiin ja hän on saanut monet lähtemään mukaan Laureamkon aktiivitoimintaan. Nooran kehitys on ollut huimaa ja häntä voi ylpeydellä kutsua Vuoden laureamkolaiseksi.”

 

Vuoden tuutori

Bill Ojwaka

”Bill on osallistunut aktiivisesti tuutoritoimintaan ja ollut esimerkillinen tuutori. Jos jossakin on tarvittu auttavaa kättä, Bill on ollut se henkilö, joka on aina ollut valmis auttamaan. Hänen iloinen asenteensa inspiroi muita ja saa kaikki fuksit tuntemaan itsensä tervetulleiksi.”

 

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten stipendi

Auli Fredriksson

”Auli on edistänyt esimerkillisellä tavalla yhteisöllisyyttä olemalla aktiivinen toimija sekä tuki ja turva Lohjan kampustiimissä. Hän ei pelkää kyseenalaistaa tai kehittää toimintaa, jotta Laureamkon ja Laurean yhteisöllisyys olisi tulevaisuudessakin loistavaa.”

 

Poikkitieteellinen Pursiseura ry:n LOB-stipendi

Tuomas Koivisto

”Poikkieteellisen Pursiseuran stipendi annetaan henkilölle, jota on kuvailtu avuliaaksi, mukavaksi ja ahkeraksi. Tuomas on toiminut tuutorina ja ollut aktiivisesti uudistamassa Porvoon kampustiimiä. Jotta aktiiviura ei päättyisi tähän, ensi vuonna hän toimii Laureamkon hallituksessa.”

 

Rehtorin palkinto

Liisa Minkkinen

”Liisa on toiminut aktiivisesti eri rooleissa Laureamkossa niin tuutorina, edustajiston jäsenenä kuin opiskelijaedustajanakin. Lisäksi hän on pitkäaikainen Laurean opiskelijayhdistysaktiivi. Liisa tuo rohkeasti esille kehitysideansa ja tekee myös työtä niiden toteuttamiseksi. Hänen ansiostaan moni on löytänyt tiensä aktiivitoimintaan ja saanut mahdollisuuden vaikuttaa niin koekeakouluun kuin korkeakouluyhteisöönkin.