Laureamkon ensi vuoden edustajistolla oli eilen järjestäytymiskokous Laurean Leppävaaran kampuksella. Kokouksessa mm. hyväksyttiin ohjesäännöt, valittiin edustajiston puheenjohtajisto sekä Laureamkon hallitus.

 

 

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Roope Kuivalainen (Otaniemi, liiketalous), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Rami Laitila (Leppävaara, turvallisuusala) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Laura Pöllänen (Tikkurila, sosionomi). Edustajiston toimikausi on 1.1.-31.12.2018.

”Olen kiitollinen siitä luottamuksesta, jonka edustajisto on minulle antanut. Haluan kehittää itseäni ja Laureamkon edustajistoa eteenpäin ja kuluva vuosi on antanut siihen loistavan pohjan. Odotan ensi vuodelta uudistuksia edustajistotyöhön, Laureamkon uuden strategian käyttöönottoa ja aktiivista toimintaa koko Laureamko-perheeltä.” kommentoi tuore edustajiston puheenjohtaja Kuivalainen.

 

 

 

 

 

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lauri Väisänen (Leppävaara, turvallisuusala) ja varapuheenjohtajaksi Emmi Lintunen (Leppävaara, tietojenkäsittely).

”Kulunut vuosi vierähti nopeasti ja hurjien mutkien sekä käänteiden jälkeen päädyin Laureamkon hallituksen puheenjohtajaksi. Innostus ja fiilikset ovat korkealla alkuhuuman ja jännityksen jälkeen, ja luottavaisin mielin hyvän fiiliksen saattelemana lähdetään kohti ensi vuotta. Uusi hallitus vaikuttaa todella innokkaalta sekä lupaavalta, ja uskon että ensi vuodesta tulee hallituksen osalta todella mahtava vuosi! ” kertoo vasta valittu hallituksen puheenjohtaja Väisänen.

Hallituksen jäseninä toimii ensi vuonna Susanna Haarala (Leppävaara, restonomi), Jenni Hyvärinen (Leppävaara, tietojenkäsittely), Merike Mauring (Leppävaara, liiketalous), Anna Marttila (Hyvinkää, sairaanhoitaja), Silja Nurmi (Hyvinkää, sairaanhoitaja) ja Riku Simola (Leppävaara, restonomi). Hallituksen toimikausi on 1.1.-31.12.2018.

”Fiilis on ihan mahtava! Odotan innolla, että päästään aloittamaan uuden hallituksen kanssa toimiminen sekä kehittämään ja parantamaan toimintaa jäsenistömme ja opiskelijoiden hyväksi ensi vuonna!” kuvaili Lintunen tunnelmaa heti valintojen jälkeen.

Onnea kaikille valituille!