Vaaliliitto LauResto on syksyllä 2021 muodostettu restonomiopiskelijoiden liitto Leppävaaran kampukselta. Liiton jäsenet Janina ja Venla ovat neljännen vuoden opiskelijoita ja fuksivahvistuksemme Waltteri on aloittanut opinnot tänä syksynä.
Vaaliteemamme ovat yhteisöllisyys, opiskelijalähtöisyys sekä hyvinvointi. Tahdomme varmistaa kaikille opiskelijoille opiskelumuodosta ja taustasta riippumatta yhtälaiset oikeudet edunvalvontaan sekä opiskelijayhteisön tarjoamaan tukeen.
Restonomeja on paljon mukana Laureamkon aktiivitoiminnassa, mutta viime vuosina harvemmin edustajistossa asti. Olemme ehkä vaan murto-osa Laurean opiskelijoista sekä vain Leppävaaraan kampuksella. Tästä huolimatta haluamme silti vaikuttaa Laureamkon asioihin aktiivisesti. Meiltä löytyy näkemystä Laureamkon  tulevaisuudesta ja siitä, kuinka ottaa entistä paremmin huomioon erilaiset opiskelijat sekä heidän tarpeensa.
Lähdetään yhdessä tekemään töitä paremman yhteisöllisyyden eteen Laureassa!
LauReston ehdokkaat:
12. Waltteri Jarva
13. Venla Kääriä
14. Janina Saaristo
LauResto kuuluu Resote-vaalirenkaaseen yhdessä La’SOTE kanssa. Kaikki vaaliliitot sekä ehdokkaat löydät vaaligalleriastamme täältä sekä Tuudosta kohdasta Edustajistovaalit 2021.