Kevään yhteishaussa opiskelupaikkaa hakeneiden jännitys on ohi, kun valinnat ovat viimein tulleet. Ja hei sinä, uusi laurealainen: onnittelut hyvästä opiskelupaikasta! Kun olet saanut hoidettua Laurean kanssa kaikki viralliset asiat (kuten ottanut paikan vastaan ja toimittanut todistukset), on hyvä hetki tutustua myös opiskelijakunnan toimintaan.

Me olemme sinun opiskelijakuntasi, Laureamko,  ja haluamme olla tukenasi koko opintojesi ajan. Me huolehdimme, että opiskelijan ääni tulee kuulluksi läpi Laurean. Osallistumme työryhmiin, viemme opiskelijoilta tullutta palautetta eteenpäin sekä autamme, jos matkalla kohti tutkintoa tulee murheita. Meidän tehtävänä on olla juuri sinua varten täällä ja huolehtia siitä, että opiskeluaikasi olisi vieläkin parempaa. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa sekä rentoutua opintojen ohessa erilaisten tapahtumien tiimolta kuten peli-iltojen ja opiskelijabileiden.

Jotta sinun on mahdollisimman helppoa hyödyntää meidän palveluitamme, palvelemme sinua myös sähköisesti. Meiltä löytyy verkkokauppa, Laureamko Shop, josta voit tilata itsellesi uusimmat haalarimerkit tai tulevaisuudessa uusia helposti jäsenyytesi. Lisäksi nettisivuillamme palvelee arkisin chat, josta voit kysyä mitä tahansa opiskelijakuntaan liittyvää. Chatin kautta voit jättää kysymyksiä myös sen aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan muistat jättää viestin yhteydessä omat yhteystietosi.