Suosituksen viikonlopulle

Jannen suositus turvalliseksi viikonlopun aktiviteetiksi on pelit!

Vanha kunnon CTR toimii joko perinteisemmällä tai modernimmalla tyylillä.

Pelaa joko yksin tai kaverin kanssa, näin voitte olla yhteydessä etänä muutoinkin kuin Zoomissa. 

 

 

 

 

Annikan aktiviteetti vinkki on ulkojäillä luistelu!

Ympärin suomen on ulkojäät valmiit, joten nyt on hyvä kerätä kimpsut ja kampsut ja lähteä kohti jäitä! Pakkaa lämpöiset villasukat ja pukeudu lämpöisesti, jotta kylmyys ei ainakaan este jatkaa hauskanpitoa!

Luistelu on virkistävää ja käy lähes urheilusta. Luikastele yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

 

 

 

Niina vinkki viikonlopun viettoon on käsityöt! Itselleni neulominen äänikirjan parissa on mitä parhain tapa palautua viikosta. Varsinkin näin joulun lähestyessä on kiva neuloa jotain pientä lahjaksi. Oon tällä hetkellä hurahtanut pitsineulesukkien tekoon Niina Laitisen ihanilla ohjeilla. 

Suosittelen kokeilemaan, vaikka puikkoja olisi tullut pidettyä viimeksi kädessä peruskoulussa (ja ei välttämättä kovin suurella menestyksellä edes). 

Novitan neulekoulun avulla on helppo lähteä kertailemaan silmukoiden tekoa ja esim. huivilla aloittaessa ei tarvitse murehtia kantapään teosta.

Jos virkkaaminen olisi enemmän sun juttu, niin suosittelen tsekkaamaan Rakkaudella Henna -blogin pampulapantaohjeen: todella helppo, mutta kaunis panta, jonka keskilapun voi neulomisen sijaan tehdä virkkaamalla kiinteitä silmukoita

 

Sinin sanoin; viikonlopun vietän katsellen hyviä (eli mahdollisimman huonoja) jouluelokuvia.

Pidä siis pyjamat päällä koko illan, pue villasukat ja käperry viltin alle. Nauti vaan ajasta, kun ei tarvitse tehdä mitään!

 

 

 

 

 

Nikolas kannustaa sinua tutustumaan keväällä Helsingin kaupunginteatteriin tulevaan Humisevaan harjuun lukemalla Emily Bronten alkuperäinen teos!

Laureamkon väki siis toivottaa kaikille hyvää viikonloppua!