Oletko etsimämme järjestöalan asiantuntija? Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme opiskelijakunnallemme toiminnanjohtajaa.

 

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan päivittäistä ja strategista toimintaa. Keskeisimmät tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta, unohtamatta kehittämistyötä ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

 

Toivomme, että sinulta löytyy aktiivinen ote viestintään, visionääristä taipumusta muuttuvassa toimintaympäristössämme, loistavat yhteistyötaidot ja tunnet ainakin jonkin verran korkeakoulukenttää. Sinulla on nuhteeton tausta. Korkeakouluopinnot katsotaan eduksi. Kielitaitoa tarvitaan ainakin erinomaisen suomen ja sujuvan englannin kielen verran.

 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen HSL:n seutulipun ja muita sovittavia etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään IV.

 

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille linkki hakemusvideoosi tai muu persoonaasi kuvaava esittelysi sekä CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 4.1.2017. Rekrytointitiimi käy hakemukset läpi torstaina 5.1., jolloin ilmoitamme myös haastatteluun valituille ja toimitamme pienen ennakkotehtävän. Tiimiin kuuluvat hallituksen puheenjohtajisto, edustajiston puheenjohtaja sekä opiskelijakunnan työntekijät.

 

Haastattelut järjestetään 9.1. alkavalla viikolla Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Susanna Issakainen, tavoitettavissa parhaiten puhelimitse torstaina 29.12. kello 9-12 sekä tiistaina 3.1. ja keskiviikkona 4.1. kello 14-17 numerosta 044 2877 161.