Laureamkon hallituksen puheenjohtaja Silja Nurmi on ehdolla SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2020.

Silja on toiminut Laureamkossa jo useamman vuoden ajan, viimeisimpinä tehtävinään hallituksen jäsen (2018) sekä hallituksen puheenjohtaja (2019). Laureamkon hallituksessa Silja on tehnyt töitä sosiaalipolitiikan sekä vaalivaikuttamisen parissa. Vuonna 2019 Silja toimii myös World Student Capitalin hallituksessa. Opiskelija-aktiivina toimimisen lisäksi Silja toimii Riihimäen kaupunginvaltuutettuna sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsenenä.

SAMOK eli Suomen opiskelijakuntien liitto on Suomen opiskelijakuntien kattojärjestö, jonka alaisilla opiskelijakunnilla on yhteensä 72 000 jäsentä, mutta järjestö edustaa kaikkia Suomen ammatti-korkeakouluopiskelijoita eli noin 140 000 ihmistä. SAMOKin tehtävä on toteuttaa valtakunnallista koulutuksen ja opiskelijoiden edunvalvontaa, sekä tukea opiskelijakuntien toimintaa.

”Laureamkon ja Laurean opiskelijoiden kannalta on tärkeää, että jäsenemme ovat mukana tekemässä valtakunnallista vaikuttamista, koska suurimmat korkeakouluja ja näin myös opiskelijakuntia koskevat päätökset tehdään koko maan tasolla. On kunnia olla Laureamkon ehdokkaana SAMOKiin vuodelle 2020.”, sanoo Silja Nurmi ehdokkuudestaan.

Kampanjatiedot:

Kampanjapäällikkö:

Miisa Tervala

044 2877 157

[email protected]

Ehdokas:

Silja Nurmi

044 2877 151

[email protected]