Haluatko kirjoittaa historiaa ja toimia Suomen nopeimmin kasvavan appron järjestäjänä? Oletko kunnianhimoinen ja uskallat kantaa vastuuta isoista projekteista ja hallitset niin yksityiskohdat kuin laajan skaalan? Onko sinulla paloa kehittää opiskelijakulttuuria ja opiskelijatapahtumia? Ennen kaikkea oletko hyvä tyyppi, jonka innostus tarttuu muihinkin? Jos vastasit kysymyksiin “todellakin!”, tämä on ehdottomasti sinun paikkasi!

Pääkaupunkiseudulla nopeasti viime vuosina kasvanut, erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä toteuttamaan vuoden 2018 RaflaRumba Appron. Projektipäällikön vastuulla on vuoden 2018 tapahtuman toteuttaminen RaflaRumba Appron ohjausryhmän asettamien tavoitteiden puitteissa.

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs toteuttaminen edellyttää:

  • Kokemusta kokoluokaltaan vastaavien tapahtumien järjestämisestä
  • Projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  • Opiskelija- ja ammattikorkeakoulukulttuurin tuntemusta
  • Pääkaupunkiseudun ravintolamaailman tuntemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta tapahtumantuotannosta
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
  • Markkinointi- ja viestintätaidot sekä graafinen osaaminen katsotaan eduksi

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumantuotannosta esimerkiksi opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appro 2018 toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Tehtävässään projektipäällikkö vastaa maaliskuussa 7.3.2018 järjestettävän RaflaRumba Appron projektitiimin johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä budjetin laatimisesta, sopimusneuvotteluista ravintoloiden kanssa, mahdollisten esiintyjien valinnasta ja tapahtuman jälkeen toteutuksen läpikäynnistä, analyysista ja kehitysehdotuksien laadinnasta.

Projektipäällikkö raportoi työstään RaflaRumba Appron ohjausryhmälle.

Tehtävästä maksetaan urakkapalkkana 1000 euron kertakorvaus tapahtuman päätyttyä. Projektipäälliköllä on lisäksi mahdollisuus ansaita 7,5 % tapahtuman voitosta, mikäli ohjausryhmän asettamat tavoitteet täyttyvät.

Haku tehtävään aukeaa 30.10.2017 ja päättyy 22.11.2017 kello 15.00. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut toteutetaan maanantaina 27.11.2017 kello 15.00-20.00 välisenä aikana. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä.

Lisätietoja:

Niina Leppälä

RaflaRumba Appron ohjausryhmän 2017 puheenjohtaja

[email protected]

+358442877153