Laureamko uudistaa poliittista ohjelmaa. Poliittinen ohjelma on asiakirja, joka kertoo opiskelijakunnan keskeisimmät tavoitteet. Poliittinen ohjelma nimensä mukaisesti ohjaa opiskelijakunnan hallituksen ja työntekijöiden työtä, se kertoo mitä mieltä asioista ollaan ja mihin halutaan vaikuttaa. Haluamme tehdä poliittisesta ohjelmasta opiskelijakunnan näköisen, minkä vuoksi kysymme opiskelijoiden näkemystä!

 

Olemme tehneet lyhyen kyselyn, sillä haluamme tietää, mitä sinun mielestäsi opiskelijakunnan tulisi tavoitella ja mihin asioihin pyrkiä vaikuttamaan. Ärsyttävätkö asumiseen tai opintotukeen liittyvät asiat? Onko opintojen digitalisoiminen tulevaisuutta ja asia, joka opiskelijakunnan tulee huomioida? Kaipaatko lisää panoksia kansainvälisten opiskelijoiden asemaan?

Kyselyssä on kuvailtu neljä eri teemaa, ja kaipaamme niiden alle ehdotuksia. Ehdotus voi olla yksittäinen asia, tarkempi kanta tai mielipide tähän tai hyvinkin yksityiskohtainen tavoite. Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin. Osallistujien kesken arvotaan leffaliput, joten kannattaa vastata! Kysely on auki maanantaihin 14.5. asti, joten toimi nopeasti.

Siirry kyselyyn tästä!