Tiesitkö, että olemalla meidän jäsen kuulut myös Opiskelijoiden liikuntaliittoon (myöhemmin OLL)? Julkaisemme tänä vuonna sivuillamme OLL:n uutiskirjeitä, joiden kautta pääset tutustumaan heidän toimintaansa paremmin.


Opiskelija, nappaa vinkit liikkuvampaan opiskeluun!

Miten lisätä helposti liikettä opiskelija-arkeen? Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) puheenjohtaja Joonas on koonnut parhaat vinkit niin luennoille kuin vapaa-aikaan. Tässä muutamia nostoja Joonaksen ideapakista:

  • Polkaise kampukselle pyörällä. Kampusalueella kannattaa valita portaat hissin sijaan.
  • Vaihda luennolla aika ajoin asentoa ja tauota istumista mahdollisuuksien mukaan.
  • Pyydä kaveria lenkille. Syksyn alku on myös loistava ajankohta uusille liikuntaharrastuksille!

Lue loput vinkit OLL:n kotisivuilta!


IDUS tulee ja liikuttaa opiskelijoita syyskuussa, oletko valmis?

Kansainvälistä opiskelijaliikunnan juhlapäivää vietetään 20.9.2019 – tule mukaan joko osallistujana tai tapahtuman järjestäjänä! Kuka tahansa korkeakouluyhteisö tai yksittäinen opiskelija voi osallistua päivään järjestämällä oman opiskelijaliikunta-tapahtumansa. Tapahtuma voi olla joko pienimuotoinen tempaus, isompi tapahtuma tai vaikkapa yhteislähtö lenkille. Tärkeintä ei ole tapahtuman koko vaan opiskelijaliikunnan ilo. Lue lisää IDUS-päivästä Suomen IDUS-päivän tapahtumia koordinoivan Opiskelijoiden Liikuntaliiton kotisivuilta.


Syksyn OSM-kisoissa raa’an voiman ja kestävyyden korvaa taito ja tekniikka

Syksy on opiskelijoiden SM-kisoissa usein e-urheilun ja taitolajien aikaa. Tämä vuosi ei tee poikkeusta. Mailapelit kuten pöytätennis ja racketlon sekä e-urheilulajeista mm. CS:GO ja PUBG otellaan loppuvuoden aikana. Ei kuitenkaan huolta teille, jotka haluatte vetää itsenne tajunnan rajamaille. Se onnistunee seikkailu-urheilun OSM-kisoissa Kainuussa. Katso kaikki syksyn OSM-kisat tästä: